Arkivé Musta -setti

70,00 

Arkivé Musta -setin tuotteilla saat pidettyä tummat vaatteesi siisteinä ja kenkäsi mustina ja kiiltävinä. Setti on suunniteltu erityisesti kesävaatekaappia silmällä pitäen, mutta sopii ehdottomasti myös ympäri vuoden käytettäväksi.

Setti sisältää:

Kent CC2-vaateharjan
Redecker-puhdistuskamman vaateharjoille
Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoiteen, värissä musta
Redecker-kenkäharjan mustana
Kaarna Living lasisen suihkepullon

Kent CC2-harja sopii pienen kokonsa ansiosta loistavasti kesäkassissa mukana kannettavaksi harjaksi, jolla saa harjattua pois pölyä, irtokarvoja, eläinten karvoja, kuivunutta likaa ja deodorantti- ja meikkitahroja. CC2-harja on erityisen hyvä puuvilla- ja pellavavaatteille, samettivaatteille ja ylipäätään tummille vaatteille, joissa pöly ja irtolika yleensä näkyvät parhaiten. Pehmeällä harjalla voi harjailla monipuolisesti myös muita (ja muun värisiä) materiaaleja, kuten ohuita kesäneuleita tai sisustustekstiilejä.

Redecker-puhdistuskammalla saa puhdistettua vaateharjan irtokuiduista, joita irtoaa vaatteista harjatessa, ja näin taattua harjan tehokkuuden ja pitkäikäisyyden.

Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide riittää kuivempina kevät-kesä -kausina ainoaksi suojaksi pintanahkaisille kengille. Cream Polish sisältää runsaasti pigmenttejä, mutta on koostumukseltaan läpikuultava eli sillä saa syvennettyä kenkien väriä tai sävytettyä sitä haluamaansa suuntaan.
Käyttö: Cream Polishia levitetään pieni määrä puhtaalle kengälle joko pesusienen palasella tai puuvillaliinalla, annetaan imeytyä hetki ja harjataan lopuksi kenkäharjalla. Jos kenkäsi ovat todella kuluneet ja likaiset, pese ne ennen Cream Polishin levitystä Saphir Leather Soap -nahkasaippualla. Huomioi, että jos huollat varrellisia kenkiä, joita tulet käyttämään vaaleiden housujen kanssa, älä levitä mustaa Cream Polishia silloin kengän varsiosiin. Varsiosiin voi siinä tapauksessa levittää Cream Polishin jälkeen vielä värittömän Saphir Universal Cream -hoitoaineen.

Redecker-kenkäharjalla harjaus aktivoi kenkävoiteen hoitavat ainesosat, poistaa tahmaisuuden nahan pinnasta ja viimeistelee kauniin kiillon kenkiisi. Harjalla on helppo harjata kengät päivän päätteeksi muutamalla harjanvedolla puhtaaksi katupölystä ja liasta.

Vesisuihke tehostaa vaateharjalla harjausta ja kosteana pöly tarttuu paremmin kiinni harjaksiin. Vesisuihkeen kanssa harjaus toimii myös kevyenä pesuna vaatteelle. Kaarna Livingin lasinen suihkepullo on kaunis säilyttää esillä missä tahansa. Suihkepulloa voi käyttää vaateharjalla harjaillessa, kukkia kastellessa tai pulloon voi tehdä oman vaateraikastus-sprayn vedestä, etikasta ja eteerisistä öljytipoista. Pullo myydään vain osana settiä.
Vinkki: Voit kokeilla myös vesisuihkeen ja kenkäharjan yhdistelmää mokkakengille pikafreesauksena suihkuttamalla mokkakengän pintaan hieman vettä ja harjaamalla pinnan reippaasti läpi kenkäharjalla!

Kaarna Living on helsinkiläinen myymälä ja verkkokauppa, joka myy huolella valittuja, kauniita tuotteita kestävämmän elämäntavan edistämiseksi. Kaarna Livingin monipuoliseen valikoimaan kuuluu muunmuassa zero waste -kodintavaroita, tarkoin valittua luonnonkosmetiikkaa ja luonnonkuituisia kodintekstiilejä.

 

Varasto loppu