Arkivé Mokkasetti

95,00 

Arkivén mokkasetti sisältää kaiken olennaisen mokka- ja nupukkinahkojen kokonaisvaltaiseen hoitoon. Setin tarvikkeilla voi huoltaa niin mokka- ja nupukkinahkaisia kenkiä, laukkuja kuin vaatteitakin.

Setti sisältää:

 

Saphir Gommadin -mokkakumi on tehokas väline tahrakohtien ja tummentumien poistoon mokka- ja nupukkinahoista. Saphir Omni’Nettoyant -puhdistusaine pureutuu syvälle nahkakuitujen väliin samalla uudistaen materiaalia ja väriä. Kumiharjalla pehmität ja elävöität nahan hellävaraisesti pesun jälkeen ja pidät sen samettisen pehmeänä. Kumiharjaa voi käyttää myös mokka- ja nupukkinahkojen kuivapuhdistukseen yhdessä mokkakiven kanssa.

Saphir Medaille D´or Renovator Spray -hoitoaine viimeistelee puhdistetut pinnat, uudistaa väriä ja luo kevyen suojan. Saphir Super Invulner -suojasuihke viimeistelee suojan. Redecker-kenkäharja on juuri sopivan karhea mokka- ja nupukkinahkojen päivittäiseen siistimiseen. 

Hoitotuotesetti on myös kaunis lahjaidea

HUOM. Musta kenkäharja on tällä hetkellä loppu varastosta. Voit halutessasi pyytää ilmoituksen harjan saatavuudesta sähköpostitse: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

 

Poista

Saatat myös pitää...