Arkivé Laukku- ja asustesetti

65,00 

Arkivén laukku- ja asustesetin tuotteilla voi huoltaa monipuolisesti erilaisia pintanahkaisia laukkuja ja asusteita sekä myös nahkavaatteita, kuten nahkatakkeja tai vaikkapa nahkahousuja. Setin tuotteilla erilaiset nahkatuotteet saa pidettyä pitkäikäisinä ja siisteinä päivästä ja vuodesta toiseen.

Laukku- ja asustesetin tuotteita voi käyttää uusien hankintojen suojaukseen, pikaiseen siistimiseen tai perusteellisempaan huoltoon, kun tavoitteena on vanhemman tai jo käytössä olleen tuotteen uudistaminen. Laukku- ja asustesetti on suunniteltu niin, että se kattaisi tuotteet mahdollisimman monille nahkalaukuissa, -asusteissa ja -vaatteissa käytettäville pintanahoille.

Setti sisältää:

 

Saphir Cleaner Shampoo -puhdistusvaahto sopii hellävaraisuutensa ansiosta monipuolisesti erilaisten pintanahkojen puhdistukseen. Vaahtomainen koostumus leviää vaivattomasti suuremmillekkin pinnoille, mikä helpottaa ja nopeuttaa esimerkiksi nahkatakkien ja suurempien laukkujen puhdistusta. Saphir Cleaner Shampoo sopii myös kiilto- ja tekonahkojen puhdistukseen. Puhdistusvaahdon käyttöön paras työväline on luonnonsieni.

Saphir Universal Cream -hoitoaine sopii tyypillisimpien pintanahkojen hoitoon. Universal Cream -hoitoaineen rinnalle settiin on valikoitu myös Saphir Nappa Leather Cream -hoitoaine, sillä nahkalaukuissa, -asusteissa ja -vaatteissa käytetään usein myös ohuempia ja herkempiä nahkoja, joille on tärkeää käyttää niille sopivaa kevyempää hoitoainetta, jottei nahka muuttuisi tahmaiseksi tai epätasaisen väriseksi. Nahan hoitoaineen käyttö ennaltaehkäisee kulumien ja naarmujen syntymistä sekä auttaa säilyttämään nahan pehmeänä ja hyvinvoivana. Hoitoaine luo nahan pintaan myös kevyen suojan ja kauniin himmeän kiillon. Vaahtomuovisieni on hoitoaineen levitykseen paras väline. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma suoja on riittävä, mutta vaaleille sävyille on hyvä lisätä erillinen suojasuihke. 

Redecker-nahkaharja on juuri sopivan pehmeä laukku-, vaate- ja asustenahkojen puhdistukseen ja kiillotukseen. Nahkaharjaa voi käyttää siistimiseen käyttöjen välissä sekä nahan kiillotukseen hoitoaineella käsittelyn jälkeen.

Tarkemmat käyttöohjeet setin tuotteiden käyttöön löytyy niiden omista tuotekuvauksista.

 

Poista

Saatat myös pitää...