Arkivé Kenkäsetti

70,00 

Arkivén kenkäsetti kattaa perustarvikkeet pintanahkaisten kenkien hoitoon ja huoltoon. Setin tuotteet sopivat tyypillisimmille kengissä käytettäville pintanahoille. 

KESÄVINKKI: Kenkäsetin tuotteilla voi huoltaa myös sandaaleja!

Setti sisältää:

 

Saphir Leather Soap -nahkasaippua puhdistaa lian ja vahajäämät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta nahkaa. Nahkasaippuaa voi käyttää myös paksummista nahoista valmistetuille laukuille ja asusteille. Esimerkiksi Samuji Tori-laukun puhdistukseen nahkasaippua sopii erinomaisesti. Nahkasaippua sisältää vaahtomuovisienen pesuun, mutta luonnon merisieni on paras ja kestävin työväline nahkasaippuan käyttöön. 

Saphir Universal Cream -hoitoaine syvähoitaa nahkaa puhdistuksen jälkeen. Hoitoainetta voi käyttää monipuolisesti myös pintanahkaisille laukuille, asusteille ja vaatteille. Vaahtomuovisieni on hoitoaineen levitykseen paras työväline. 

Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide syventää ja tasoittaa kenkien väriä, korjaa pienet naarmut, kiillottaa ja tuo kevyen suojan. Cream Polish -kenkävoidetta voi käyttää yksinään, mutta suositeltavinta olisi käyttää tuotetta yhdessä setin Saphir Universal Cream -hoitoaineen ja Saphir Pâte de Luxe -vahan kanssa. Myös kenkävoiteen levitykseen vaahtomuovisieni on helppokäyttöisin työväline. 

Saphir Pâte de Luxe -kovavaha suojaa lialta, kosteudelta, kolhuilta ja naarmuilta sekä tuo kenkiin kauniin kiillon. Kovavaha levitetään puuvillaliinalla. 

Kenkäharja puhdistaa irtolian kengistä käyttöjen välissä ja uusii samalla nahan kiiltoa. Hoitoaineen, kenkävoiteen ja -vahan levityksen jälkeen harjaus kenkäharjalla palauttaa kiillon takaisin nahan pintaan ja poistaa samalla ylimääräiset ainejäämät nahan pinnasta. Redecker-kenkäharja soveltuu sopivan karkeutensa ansiosta myös mokka ja nupukkikenkien puhdistukseen.

Arkivé Atelier puhdistus- ja levitysvälineet sisältää kaikki edellä mainitut työvälineet, joita tarvitset kenkäsetin aineiden käyttöön.

Kenkävoide ja kovavaha kannattaa valita kenkien sävyssä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Valkoiselle sekä sellaisille väreille, joille ei löydy oikeaa sävyä, voi käyttää väritöntä voidetta ja vahaa. Värivaihtoehdot voit katsoa täältä. Värikartassa ja purkissa väri näyttää voimakkaalta, mutta aineet ovat koostumukseltaan läpikuultavia sävyttäen ja tasoittaen nahan pinnan luonnollisesti. Kenkävoiteen ja kovavahan voi halutessaan valita muutaman asteen erisävyisenä kuin kenkien alkuperäinen väri, jos haluaa viedä kenkien sävyä tiettyyn suuntaan – esimerkiksi tummempaan, vaaleampaan, punertavaan, kylmempään tai lämpimämpään suuntaan.

Apua oikean sävyn valintaan voit kysyä myös asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Väritön Cream Polish -kenkävoide tällä hetkellä loppu varastosta. 

 

Poista

Saatat myös pitää...