Arkivé-aloitussetti

125,00 

Arkivé-aloitussetti sisältää perustarvikkeet vaatteiden ja pintanahkaisten jalkineiden sekä asusteiden hoitoon ja huoltoon. Olemme valinneet aloitussettiin tärkeimmät sekä myös mahdollisimman monikäyttöiset välineet ja aineet. Arkivén aloitussetistä on hyvä lähteä liikkeelle ja täydentää valikoimaa omien tarpeiden mukaan.

Vaatteille ja tekstiileille:

• Kent CP6-vaateharja

• Arela-nukkakampa

Redecker-puhdistuskampa vaateharjoille

Nahkakengille ja -asusteille:

• Saphir Cleaning Lotion -nahanpuhdistusemulsio

• Saphir Leather Lotion -hoitoaine laukuille ja nahka-asusteille

• Saphir Renovateur -hoitoaine kengille

Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha

Redecker Leather Brush – nahkaharja


Hellävarainen Kent CP6 on Arkivén suosituin ja monikäyttöisin vaateharja. Pehmeä vaateharja on tarkoitettu ennen kaikkea hienojakoisten neulosten ja pukukankaiden siistimiseen ja hoitoon, mutta pehmeää harjaa voi tarvittaessa käyttää myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille, kuten erilaisille villa- ja farkkukankaille. Kent CP6 -vaateharja puhdistaa kevyesti pölyn ja irtolian sekä silottaa materiaalin pinnan. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjan tehokkuuden ja pidät harjan puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita ja kelsiturkkeja. Arela-nukkakampa poistaa nukan hellävaraisesti hienoimmistakin neuloksista, mutta soveltuu toisaalta nukanpoistoon myös karkeammista materiaaleista.

Saphir Cleaning Lotion -puhdistusemulsio puhdistaa erilaiset nahkapinnat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Puhdistusemulsiota voi käyttää kengille ja erilaisille nahka-asusteille ja -vaatteille. Helposti levittyvä Saphir Leather Lotion -hoitoaine on omiaan nahkalaukkujen ja -vaatteiden hoitoon. Leather Lotion sisältää myös suojaavia ainesosia, joten erillistä suojaa ei tarvita.

Jo kulttimaineeseen noussut Saphir Renovateur -hoitoaine syvähoitaa kenkiesi nahkaa ja Saphir Pâte de Luxe -vaha luo tehokkaan suojan ja kauniin viimeistelevän kiillon. Aloitussetin hellävarainen nahkaharja sopii herkimmillekkin nahkatyypeille ja sitä voi käyttää niin laukuille kuin kengillekkin.

Setin ostamalla säästät viisi prosenttia tuotteiden yhteishinnasta.

Mustaa nahkaharjaa tulossa viikolla 42. Halutessasi voit pyytää ilmoituksen tuotteen saapumisesta sähköpostitse: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Poista
Sulje valikko
×

Cart