Arkivé-aloitussetti

125,00 

Setti tulossa jälleen saataville tammikuussa 2020. Halutessasi voit pyytää sähköpostitse ilmoituksen, kun setti on taas saatavilla: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Setin voi hankkia myös lahjakorttina.

Arkivé-aloitussetti sisältää perustarvikkeet vaatteiden ja pintanahkaisten jalkineiden sekä asusteiden hoitoon ja huoltoon. Olemme valinneet aloitussettiin tärkeimmät sekä myös mahdollisimman monikäyttöiset välineet ja aineet. Arkivén aloitussetistä on hyvä lähteä liikkeelle ja täydentää valikoimaa omien tarpeiden mukaan.

Hoitotuotesetti on myös kaunis lahjaidea

Vaatteille ja tekstiileille:

• Kent CP6-vaateharja

• Arela-nukkakampa

Redecker-puhdistuskampa vaateharjoille

Nahkakengille ja -asusteille:

 

Hellävarainen Kent CP6 on Arkivén suosituin ja monikäyttöisin vaateharja. Pehmeä vaateharja on tarkoitettu ennen kaikkea hienojakoisten neulosten ja pukukankaiden siistimiseen ja hoitoon, mutta pehmeää harjaa voi tarvittaessa käyttää myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille, kuten erilaisille villa- ja farkkukankaille. Kent CP6 -vaateharja puhdistaa kevyesti pölyn ja irtolian sekä silottaa materiaalin pinnan. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjan tehokkuuden ja pidät harjan puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita ja kelsiturkkeja. Arela-nukkakampa poistaa nukan hellävaraisesti hienoimmistakin neuloksista, mutta soveltuu toisaalta nukanpoistoon myös karkeammista materiaaleista.

Saphir Cleaning Lotion -puhdistusemulsio puhdistaa erilaiset nahkapinnat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti nahkakengistä, -laukuista, -asusteista ja -vaatteista. Jo kulttimaineeseen noussut Saphir Renovator -hoitoaine syvähoitaa nahkakengät. Maitomainen ja kevyen suojan luova Saphir Leather Lotion -hoitoaine taas on omiaan nahkalaukkujen, -asusteiden ja -vaatteiden hoitoon. Saphir Pâte de Luxe -vaha luo tehokkaan suojan ja kauniin viimeistelevän kiillon kenkiin. Aloitussetin hellävarainen nahkaharja sopii herkimmillekkin nahkatyypeille ja sitä voi käyttää niin laukuille kuin kengillekkin. 

 

 

Poista

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart