Arkivé Aloitussetti

145,00 

Arkivén aloitussetti sisältää oleellisimmat perustarvikkeet erilaisten vaatteiden sekä pintanahkaisten jalkineiden ja asusteiden hoitoon ja huoltoon. Aloitussettiä on helppo täydentää tarvittaessa omien tarpeiden mukaan.

 

Setti sisältää:

 

Kent CP6 -vaateharja sopii hellävaraisuutensa ansiosta monipuolisesti kaikille vaatteille. Vaateharja puhdistaa vaatteista pölyä, karvoja sekä irtolikaa ja ehkäisee nukan syntymistä.

Redecker-puhdistuskampaa käytetään vaateharjan puhdistukseen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita, kelsiturkkeja ja esimerkiksi kenkien karvavuoria.

Arkivé Atelier -nukkakampa sopii paikalliseen nukanpoistoon ohuista, sileistä, pehmeistä ja hienojakoisista villaa sisältävistä neulostuotteista kuten esimerkiksi merino- ja kashmirneuloksista. Nukkakampaa voi käyttää paikalliseen nukanpoistoon myös sileistä villakankaista.

Saphir Leather Soap -nahkasaippua puhdistaa pintanahkaiset kengät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Saphir Leather Soap -nahkasaippua sopii tyypillisimmille kengissä käytettäville pintanahoille ja sitä voi käyttää myös paksummista nahoista valmistetuille laukuille ja asusteille. Esimerkiksi Samuji Tori-laukun puhdistukseen nahkasaippua sopii erinomaisesti. Nahkasaippua sisältää vaahtomuovisienen pesuun, mutta luonnonsieni on paras ja kestävin työväline nahkasaippuan käyttöön.

Saphir Cleaner Shampoo -puhdistusvaahto sopii hellävaraisuutensa ansiosta monipuolisesti erilaisten pintanahkaisten laukkujen, asusteiden ja vaatteiden puhdistukseen. Vaahtomainen koostumus leviää vaivattomasti suuremmillekin pinnoille, mikä helpottaa ja nopeuttaa esimerkiksi nahkatakkien ja suurempien laukkujen puhdistusta. Saphir Cleaner Shampoo sopii myös kiilto- ja tekonahkojen puhdistukseen. Myös puhdistusvaahdon käyttöön paras työväline on luonnonsieni.

Saphir Universal Cream -hoitoaine syvähoitaa nahkaa puhdistuksen jälkeen. Hoitoainetta voi käyttää monipuolisesti pintanahkaisille kengille, laukuille, asusteille ja vaatteille. Hoitoaineen käyttö ennaltaehkäisee kulumien ja naarmujen syntymistä sekä auttaa säilyttämään nahan pehmeänä ja hyvinvoivana. Hoitoaine luo nahan pintaan kevyen suojan ja kauniin himmeän kiillon. Vaahtomuovisieni on hoitoaineen levitykseen paras työväline.

Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha suojaa pintanahkakenkiä lialta, kosteudelta, kolhuilta ja naarmuilta sekä tuo kenkiin kauniin kiillon. Kenkävaha levitetään pehmeällä puuvillaliinalla.

Redecker-kenkäharjaa käytetään kenkien siistimiseen käyttöjen välissä sekä kiillotukseen huollon yhteydessä. Samaa kenkäharjaa voi käyttää myös mokka- ja nupukkinahkaisille kengille, mutta tummille ja vaaleille sävyille on hyvä varata omat harjansa värien leviämisen ehkäisemiseksi.

Redecker-nahkaharja on pehmeytensä ansiosta sopivan hellävarainen nahkalaukkujen, -asusteiden ja -vaatteiden siistimiseen sekä kiillotukseen huollon yhteydessä. Samaa nahkaharjaa voi käyttää myös mokka- ja nupukkinahoille, mutta vaaleille ja tummille sävyille kannattaa niin ikään varata omat harjansa värien leviämisen ehkäisemiseksi.

Arkivé Atelier puhdistus- ja levitysvälineet sisältää kaikki edellämainitut työvälineet, joita tarvitset aloitussetin aineiden käyttöön.

 

 

Poista

Saatat myös pitää...