Arkivé Exclusive -setti

240,00 

Arkivé Exclusive -setti on laajennettu versio aloitussetistämme. Exclusive-setti on suunniteltu kattamaan kaikki, mitä tarvitaan kokonaisvaltaiseen vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden hoitoon. Setti sisältää muun muassa toisen, erityisesti farkku- ja villakankaiden huoltoon sopivan, vaateharjan sekä kattavan valikoiman tuotteita kenkien huoltoon.

Hoitotuotesetti on myös kaunis lahjaidea

Setti sisältää:

Vaatteille:

 

Kengille:

 

Nahkalaukuille, -asusteille ja -vaatteille:

 

Mokka-ja nupukkinahoille

 

Hellävarainen Kent CP6 -vaateharja soveltuu ensisijaisesti neulosmateriaalien ja pukukankaiden päivittäiseen siistimiseen ja kausittaiseen huoltoon. CC20-harjalla taas puhdistuu erityisen tehokkaasti karkeammat villa- ja farkkukankaat. CC20-vaateharjan pidempi harjaksinen puoli puhdistaa tehokkaasti pölyn ja irtolian sekä silottaa materiaalin pinnan. Harjan lyhyempi harjaksisella puolella puhdistat kuivuneet roiskeet esimerkiksi housujen lahkeista ja takkien helmoista. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjojen tehokkuuden ja pidät harjat puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita ja kelsiturkkeja. Arela-nukkakampa poistaa nukan hellävaraisesti hienoimmistakin neuleista, mutta soveltuu toisaalta nukanpoistoon myös ulkovillakankaista.

Saphir Leather Soap puhdistaa lian ja vahajäämät kengistä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta nahkaa. Jo kulttimaineeseen noussut Saphir Renovator -hoitoaine syvähoitaa nahkaa puhdistuksen jälkeen. Runsaasti pigmenttejä sisältävä Saphir 1925 Cream Polish -hoitoaine uudistaa nahan väriä ja korjaa kulumia, kun taas Saphir Pâte de Luxe -vaha luo nahkaan tehokkaan suojan. Redecker-kenkäharjalla viimeistelet kenkiisi kauniin kiillon. Kenkäharja soveltuu myös mokka- ja nupukkinahkojen kevyeen puhdistamiseen.

Helposti levittyvät Saphir Cleaning Lotion ja Saphir Leather Lotion ovat omiaan nahkalaukkujen ja -vaatteiden puhdistukseen. Nahkaharjalla viimeistelet hellävaraisesti kiillon pehmeämpiinkin nahkalaatuihin.

Saphir Super Invulner on tehokas suojasuihke mokka- ja nupukkinahkojen suojaukseen. Super Invulner sopii myös pintanahkojen ja tekstiilimateriaalien suojaukseen.

Setin ostamalla säästät viisi prosenttia tuotteiden yhteishinnasta.

 

 

Poista

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart