Arkivé Exclusive -setti

203,00 

Arkivé Exclusive -setti on laajennettu versio aloitussetistämme. Exclusive-setti on suunniteltu kattamaan kaikki, mitä tarvitaan kokonaisvaltaiseen vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden hoitoon. Setti sisältää muun muassa toisen karkeamman vaateharjan farkku- ja villakankaiden siistimiseen sekä kattavan valikoiman tuotteita kenkien huoltoon. Setti sisältää myös suojasuihkeen mokka- ja nupukkinahoille. 

Vaatteille:

 

Kengille:

 

Nahkalaukuille, -asusteille ja -vaatteille:

 

Mokka- ja nupukkinahoille:

  • Saphir Super Invulner -suojasuihke

 

Hellävarainen Kent CP6 -vaateharja soveltuu ensisijaisesti neulosmateriaalien ja pukukankaiden päivittäiseen siistimiseen ja kausittaiseen huoltoon. CC2-harjalla taas puhdistuu tehokkaasti karkeammat villa- ja farkkukankaat. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjojen tehokkuuden ja pidät harjat puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita ja kelsiturkkeja. Arela-nukkakampa poistaa nukan hellävaraisesti hienoimmistakin neuleista, mutta soveltuu toisaalta nukanpoistoon myös ulkovillakankaista.

Saphir Leather Soap puhdistaa lian ja vahajäämät kengistä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta nahkaa. Jo kulttimaineeseen noussut Saphir Renovator -hoitoaine syvähoitaa nahkaa puhdistuksen jälkeen. Runsaasti pigmenttejä sisältävä Saphir 1925 Cream Polish -hoitoaine uudistaa nahan väriä ja korjaa kulumia, kun taas Saphir Pâte de Luxe -vaha luo nahkaan tehokkaan suojan. Redecker-kiillotusharjalla viimeistelet kenkiisi kauniin kiillon. Kiillotusharja soveltuu myös mokka- ja nupukkinahkojen kevyeen puhdistamiseen.

Helposti levittyvät Saphir Cleaning Lotion ja Saphir Leather Lotion ovat omiaan nahkalaukkujen ja -vaatteiden puhdistukseen. Nahkaharjalla viimeistelet hellävaraisesti kiillon pehmeämpiinkin nahkalaatuihin.

Saphir Super Invulner -suojasuihkeella suojaat mokka- ja nupukkinahkaiset jalkineet ja laukut. Suojasuihketta voi käyttää maltillisesti myös mokka- ja nupukkinahkaisille vaatteille.

Setin ostamalla säästät viisi prosenttia tuotteiden yhteishinnasta.

Mustaa Pâte de Luxe -vahaa ja mustaa Cream Polish -hoitoainetta tulossa lisää toukokuussa. 

Kentin tuotannollisista ongelmista johtuen setti myydään toistaiseksi kuvasta poiketen CC2-harjalla CC20-harjan sijaan. CC20-harjaa saatavilla aikaisintaan kesäkuussa 2019.

Poista
Sulje valikko
×

Cart