Arkivé Exclusive -setti – HUOM. Setin nukkakampa toimitetaan jälkitoimituksena viikolla 11–12

255,00 

Setin nukkakampa on tällä hetkellä loppu varastosta ja toimitetaan jälkitoimituksena kirjeitse viikolla 11–12. Pahoittelemme tilannetta.

Arkivé Exclusive -setti on laajennettu versio aloitussetistämme. Exclusive-setti on suunniteltu kattamaan kaikki, mitä tarvitaan vaatteiden sekä pintanahkaisten kenkien, laukkujen ja asusteiden huoltoon ja siistinä pitämiseen.

 

Setti sisältää

Vaatteille:

 

Pintanahkakengille:

 

Pintanahkalaukuille, -asusteille ja -vaatteille:

 

Puhdistus- ja levitysvälineet:

 

 

Kent CP6 -vaateharja sopii hellävaraisuutensa ansiosta monipuolisesti kaikille vaatteille ja on sen  pehmeiden ja tiiviisti istutettujen harjastensa ansiosta erityisen hyvä neuleille ja pukukankaille. Jämäkkäharjaksinen ja kaksipuolinen Kent CC20 -vaateharja on erityisen tehokas villakankaiden ja denimmateriaalien siistimiseen ja huoltoon. CC20-vaateharjan lyhyempiharjaksisella puolella saa esimerkiksi silotettua villakangastakkien nuhjuisimmatkin osat ja rapsutettua kuratahrat farkkujen lahkeista ja takkien helmoista. Pidempiharjaksista puolta voi käyttää päivittäiseen siistimiseen ja suurempien pintojen silottamiseen. Redecker-puhdistuskampaa käytetään vaateharjojen puhdistukseen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita, kelsiturkkeja ja esimerkiksi kenkien karvavuoria.

Arkivé Atelier -nukkakampa sopii paikalliseen nukanpoistoon ohuista, sileistä, pehmeistä ja hienojakoisista villaa sisältävistä neulostuotteista, kuten esimerkiksi merino- ja kashmirneuloksista. Nukkakampaa voi käyttää paikalliseen nukanpoistoon myös sileistä villakankaista. Sweater Stone -nukkakiveä käytetään nukanpoistoon paksuista, karkeista, pörröisistä ja tekstuurista villaa sisältävistä neulostuotteista ja villakankaista – esimerkiksi paksuista lampaanvillaisista neuleista sekä pörröisistä mohairia tai alpakkaa sisältävistä neuloksista ja villakankaista.

Saphir Leather Soap -nahkasaippua puhdistaa pintanahkaiset kengät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Saphir Leather Soap -nahkasaippua sopii tyypillisimmille kengissä käytettäville pintanahoille ja sitä voi käyttää myös paksummista nahoista valmistetuille laukuille ja asusteille. Esimerkiksi Samuji Tori-laukun puhdistukseen nahkasaippua sopii erinomaisesti.

Saphir Universal Cream -hoitoaine syvähoitaa nahkaa puhdistuksen jälkeen. Universal Cream -hoitoainetta voi käyttää monipuolisesti pintanahkaisille kengille, laukuille, asusteille ja vaatteille. Hoitoaineen käyttö auttaa säilyttämään nahan pehmeänä ja hyvinvoivana suoja-aineiden alla ja ennaltaehkäisee näin kulumien ja naarmujen syntymistä.

Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide syventää ja tasoittaa kenkien väriä ja on siksi oleellinen tuote erityisen kuluneiden kenkien huollossa. Kenkävoiteen voi valita kenkien sävyisenä tai esimerkiksi hieman tummempana, vaaleampana tai punertavana jos haluaa viedä kenkien väriä tiettyyn suuntaan.

Saphir Pâte de Luxe -kovavaha luo suojan likaa, kosteutta, kolhuja ja naarmuja vastaan sekä tuo kenkiin kauniin kiillon.

Redecker-kenkäharjaa käytetään kenkien siistimiseen käyttöjen välissä sekä kiillotukseen huollon yhteydessä. Samaa kenkäharjaa voi käyttää myös mokka- ja nupukkinahkaisille kengille, mutta tummille ja vaaleille sävyille on hyvä varata omat harjansa värien leviämisen ehkäisemiseksi.

Saphir Cleaner Shampoo -puhdistusvaahto sopii hellävaraisuutensa ansiosta monipuolisesti erilaisten pintanahkaisten laukkujen, asusteiden ja vaatteiden puhdistukseen. Vaahtomainen koostumus leviää vaivattomasti suuremmillekin pinnoille, mikä helpottaa ja nopeuttaa esimerkiksi nahkatakkien ja suurempien laukkujen puhdistusta. Saphir Cleaner Shampoo sopii myös kiilto- ja tekonahkojen puhdistukseen.

Saphir Nappa Leather Cream -hoitoaine on valikoitu settiin Universal Cream -hoitoaineen rinnalle, sillä nahkalaukuissa, -asusteissa ja -vaatteissa käytetään usein myös ohuempia ja herkempiä nahkoja, joille on tärkeää käyttää niille sopivaa kevyempää hoitoainetta, jottei nahka muuttuisi tahmaiseksi tai epätasaisen väriseksi.

Redecker-nahkaharja on pehmeytensä ansiosta sopivan hellävarainen nahkalaukkujen, -asusteiden ja -vaatteiden siistimiseen sekä kiillotukseen huollon yhteydessä. Samaa nahkaharjaa voi käyttää myös mokka- ja nupukkinahoille, mutta vaaleille ja tummille sävyille kannattaa niin ikään varata omat harjansa värien leviämisen ehkäisemiseksi.

Luonnonsieni on paras työväline setin nahkasaippuan ja puhdistusvaahdon käyttöön. Biohajoava ja pitkäikäinen sieni liukuu nahalla erityisen hyvin ja on helppo pitää puhtaana. Huonekaluteollisuuden ylijäämä vaahtomuovista valmistetut Arkivé Atelier -levityssienet taas helpottavat hoitoaineiden ja kenkävoiteiden levitystä. Pehmeä ja myöten antava levityssieni auttaa pääsemään käsiksi ahtaisiinkiin paikkoihin ja vähentää nahkaan kohdistuvaa painetta auttaen saavuttamaan tasaisen lopputuloksen. Arkivé Atelier -puuvillaliinat on tarkoitettu kovavahan levitykseen ja kenkien kiillotukseen.

 

 

Poista

Saatat myös pitää...