All Inclusive -hoito nahkalaukulle

52,00 165,00 

Arkivén All Inclusive -hoito nahkalaukuille sisältää laukun päällisnahan perusteellisen puhdistuksen ja hoidon sekä vuorin puhdistuksen. Käytämme nahkaosien käsittelyssä ainoastaan Saphir-merkin tuotteita. Tekstiilivuorit puhdistamme ainoastaan luontaisia puhdistusaineita käyttäen.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan laukusta sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjouksen useamman laukun hoidosta. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Hoidon voit antaa myös lahjakorttina ystävälle!

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat laukun/laukut toimitettavan takaisin.

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa laukku/laukut kevyesti esimerkiksi kangaskassiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings-vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja.

Postitus: Pakkaa laukku/laukut esimerkiksi pahvilaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme laukun/laukut, lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Tyytyväisyystakuu: Palautamme rahasi, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen tai emme pysty huoltamaan laukkuasi/laukkujasi haluttuun kuntoon.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Jos haluat ostaa palvelun lahjakorttina, lisää asiasta kommentti kassalla. Valitse toimitustapa lahjakortin saajan sijainnin tai tarpeiden mukaan.

Poista
Sulje valikko
×

Cart