Top 6 suosituimmat Saphir-tuotteet

Ranskalaisen Saphirin valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet erilaisten nahkatuotteiden hoitoon nahkakengistä nahkasohviin ja kaikkeen siltä väliltä. Listasimme verkkokauppamme 6 suosituinta Saphir-tuotetta.

 

Verkkokauppamme ylivoimaisesti suosituin Saphir-tuote! Saphir Universal Cream -hoitoainetta voi käyttää kaikenlaisille nahkatuotteille nahkakengistä ja -laukuista nahkasohviin. Jos meidän pitäisi valita yksi nahan hoitotuote, olisi se ehdottomasti tämä! 

  • Nahan hoitoaine – SaphirNahan hoitoaine – Saphir

Saphir Universal Cream -hoitoaine sopii erinomaisesti myös nahkahuonekaluille. 

Kiiltoa, suojaa ja väriä nahkakengille samassa tuotteessa. Kosteuta ensin Saphir Universal Creamilla ja suojaa Pâte de Luxella. Käytä tätä tuotetta pintanahkakengille suojasuihkeen sijasta!

Saphir Pâte de Luxe -kenkävahalla suojaat esimerkiksi nahkatennarit ja -nilkkurit.  

Helppokäyttöinen puhdistusaine nahkalaukkujen, -asusteiden ja -huonekalujen puhdistukseen. Hellävaraisella vaahdolla on nopea puhdistaa suuremmatkin pinnat ja vaahto pureutuu tehokkaasti myös kuviollisiin nahkapintoihin. Ykkössuosikkimme suurien nahkakassien ja nahkatakkien puhdistukseen!

Todellinen sankarituote likaisten mokka- ja nupukkikenkien puhdistukseen. Parita mokkakumin ja kumiharjan kanssa!

Saphir Omni`Nettoyant -puhdistusaineen voit hankkia myös Arkivé Mokkasetin osana. Setin ostamalla säästät 10% tuotteiden yhteishinnasta.

Helppokäyttöinen tuote tahrojen ja tummentumien puhdistukseen mokka- ja nupukkituotteista. Kokeile mokkalaukuille ja -rukkasille! Kesän hittituote Birkenstock-sandaalien pohjien puhdistukseen!

6. Saphir Renovator Spray – Sävyttävä hoitoaine mokalle ja nupukille

Elvytä talven haalistamat mokkakengät helppokäyttöisellä hoitosuihkeella. Erityisen tehokas harmaaksi muuttuneiden mustien mokkanilkkurien uudistamiseen!

Ennen/ Jälkeen

Kuvassa näkyvät kengät on puhdistettu Saphir Mokkakumilla ja Omni`Nettoyant -puhdistusaineella. Lopuksi kengät on käsitelty värittömällä Saphir Renovator Spray -hoitosuihkeella. Myös väritön suihke auttaa syventämään nahan väriä!

Psst.

Tiesitkö, että Saphir kuuluu tunnettujen luksusbrändien, kuten Hermeksen ja Louis Vuittonin luottokumppaneihin sekä kengänkiillotuksen maailmanmestareiden luottovarustukseen!


Lisää lukemista

Kommentoi