Top 4 tuotteet nahanhoitoon

Arkivén tiimin TOP 4 valinnat nahanhoitoon Famacolta!

Ranskalainen FAMACO on tuorein lisäys Arkivén brändiportfolioon. Olemme kuitenkin ehtineet tutustua Famacon ensiluokkaisiin tuotteisiin jo hyvän tovin, joten ajattelimme jakaa teille suosikkimme!

 

Olen vaatteiden huollossa melko suuripiirteinen, mutta laukut ja kengät tykkään pitää siistinä. Pidän myös siitä kontrastista, minkä vaikkapa huollettu nahkalaukku luo elämää nähneiden luottofarkkujen kanssa!

Famacon 1931 nahanhoitoaineen maitomainen koostumus leviää kuin itsestään nahalle ja kaunista pulloa säilyttää mielellään esillä käden ulottuvilla!

-Maria

Famacon puhdistusvaahtoa voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi laukuille, nahkavaatteille ja nahkahuonekaluille. 

Marian suosittelemana kokeilin puhdistusvaahtoa nahkatakilleni. Innostuin tuotteen helppokäyttöisyydestä niin, että pesin samalla myös autoni nahkapenkit! 

-Molla

Luottolaukkuuni on tullut kulumia, joiden peittämiseen hoitoaine ei ole riittänyt. Nahkamaalilla sipaisin vauriot piiloon muutamassa minuutissa! 

-Päivi

Olen haaveillut uudesta nahkatakista, sillä vanha luottorotsini alkaa olla jo kovin elämää nähnyt. Päätin kuitenkin antaa vanhalle takille vielä mahdollisuuden ja kokeilin sille Famacon hoitogeeliä.

Geeli tasoitti kulunutta väriä ja nahan pinta tuntuu taas ihanan sileältä! Olen niin iloinen, ettei minun tarvinnutkaan luopua rakkaasta luottopalvelijasta! 

-Outi

Kuvat: Timo Anttonen

Tutustu Famacoon:

  • Uusi brändi: FAMACO - Ranskassa valmistettuja kenkien- ja nahanhoitotuotteita 90 vuoden kokemuksella.

Kommentoi