Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 


 

Toimitus poikkeustilanteen aikana

 

Toimitamme tilauksia pääsääntöisesti jokaisena arkipäivänä. Huolehdimme hygieniastamme pakatessa käyttämällä hengityssuojaimia ja kumihanskoja sekä pyyhimme pakkausalueen pintoja säännöllisesti. Seurantatunnuksen saatuasi tilaus on perillä pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa.  

Postin lähetysten toimituksessa voi ilmetä pieniä viivästyksiä pakettien poikkeuksellisen suuren määrän vuoksi. On myös mahdollista, että paketti ohjataan toiseen lähinnä olevaan pakettiautomaattiin, jos valitsemasi pakettiautomaatti on toimituksen saavuttua täynnä.  

Mikäli olet estynyt noutamasta lähetystä, voit pyytää toisen henkilön noutamaan lähetyksen puolestasi seuraavasti:

  • Jos lähetys on Postin pakettiautomaatissa, toinen henkilö voi noutaa lähetyksen saamasi lokerokoodin avulla.

  • Jos lähetys on Postissa, voi toinen henkilö noutaa lähetyksen puolestasi saapumisilmoituksessa toimitetulla lähetystunnuksella, sekä omalla, kuvallisella henkilöllisyystodistuksellaan tai ajokortilla.
 
 

Lähetämme tilaukset tarvittaessa myös Postin Koti-Pakettina kotiin asti. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat tilauksesi toimitettavan Koti-Pakettina: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Toimitustavat

Tarjoamme maksuttoman toimituksen 100 euroa ylittäville tilauksille.

Postipaketti, nouto automaatista tai postista – 4,90 eur 
Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai postitoimipisteestä. Saat Postilta ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille. Postipaketit ovat perillä pääsääntöisesti 1–3 työpäivän kuluessa siitä, kun olet saanut meiltä seurantatunnuksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Pakettien noutoaika on pääsääntöisesti 7 päivää saatuasi saapumisilmoituksen. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 15€.

Kirje Kotiosoitteeseen – 2,00 €
Voimme toimittaa lahjakortit sekä yksittäiset pienet tuotteet kirjeitse kotiosoitteeseen. Kirjeet toimitetaan postimerkillä, joten niitä ei voi seurata lähetystunnuksella. Kirjeet ovat perillä keskimäärin neljän työpäivän kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on käsittelyssä. 
Pieniin kirjeitse lähetettäviin tuotteisiin lukeutuvat seuraavat tuotteet: 

  • Arkivé Atelier -levityssienet

  • Arkivé Atelier -puuvillaliinat
  • Arkivé Atelier -nukkakampa
  • Redecker Brush Comb – Vaateharjan puhdistuskampa
  • Saphir Pâte de Luxe – Kenkävaha
  • Saphir Mirror Gloss Wax Polish – Kenkävaha
  • Saphir Crème Rénovatrice – Peiteväri pintanahalle
  • Saphir Gommadin – Mokkakivi

Postin lähilokero – Oulu, Sokos Kauppakeskus Valkea – 2,90 €

Voit noutaa tilauksesi lähilokerostamme Oulun Sokokselta Kauppakeskus Valkeasta, Isokatu 25. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan noutoajan, sillä lähilokerotilausten säilytysaika on vain 2 päivää saapumisilmoituksesta. Tilaus on noudettavissa, kun olet saanut kännykkääsi tekstiviestitse vahvistuksen siitä, että tilaus on noudettavissa. Toimitamme lähilokeropaketit 48h kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilaus on käsittelyssä. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 6€.  

Lähilokerojen aukioloajat:

Oulu, Sokos Kauppakeskus Valkea: ma–pe 9–21, la 9-19, su 11-18. (Pakettiautomaatti sijaitsee kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa heti liukuportaiden edessä. ) –

Lähetämme tilaukset tarvittaessa myös Postin Koti-Pakettina kotiin asti. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta, mikäli haluat tilauksesi toimitettavan Koti-Pakettina: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com