Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 


Toimitus

Keräämme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 1–2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Tässä tapauksessa ilmoitamme pikimmiten asiakkaalle.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pakettina. Lähetystä voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat tilausvahvistuksen mukana.


Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Postipaketti – 3,90 eur

Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Saat Postilta ilmoituksen, kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Toimitus on maksuton 120 euroa ylittäville tilauksille.

Postin pakettiautomaatti  – 3,90 eur

Hae pakettisi ilman jonotusta tilauksen yhteydessä valitsemastasi Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla tiedon, kun paketti on noudettavissa. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Toimitus on maksuton 120 euroa ylittäville tilauksille.

 

Lähilokero Kluuvin Kauppakeskus, Helsinki – 1,50 eur

Voit noutaa tilauksesi lähilokerostamme Kluuvin Kauppakeskuksen 2. kerroksesta. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Pakettiautomaatti sijaitsee Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. 

Muistathan, että tilaus on noudettavissa vasta, kun olet saanut vahvistuksen siitä, että tilaus on noudettavissa. Tämä on siis erillinen, myöhemmin lähetettävä viesti kuin heti tilauksen jälkeen automaattisesti lähetetty tilausvahvistus. Posti lähettää noutovahvistuksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestitse, riippuen mitkä tiedot olet tilatessasi antanut. Lähilokerotilaukset ovat noudettavissa 1–2 päivän sisällä tilauksesta. Huomaathan, että tilausten säilytysaika on vain kaksi päivää saatuasi noutovahvistuksen ja lokerokoodin. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 3€.

Kotiinkuljetus – 14,90 eur

Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinumero, jotta Postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Kotiinkuljetus on maksuton 190 euroa ylittäville tilauksille.

 
Sulje valikko
×

Cart