Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 


Toimitus

Käsittelemme ja toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Seurantatunnuksen saatuasi tilaus on perillä pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa.  


Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Matkahuolto – 5,90 eur
Nouto valitsemastasi Matkahuollon noutopisteestä. Saat Matkahuollolta ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille. Huomaathan, että Matkahuolto ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Tarjoamme maksuttoman toimituksen 200 euroa ylittäville tilauksille. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 15€.

Postipaketti – 3,90 eur
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Saat Postilta ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Toimitus on maksuton 200 euroa ylittäville tilauksille. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 15€.

Postin pakettiautomaatti  – 3,90 eur
Hae pakettisi ilman jonotusta tilauksen yhteydessä valitsemastasi Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla tiedon, kun paketti on noudettavissa. Huomaathan, että ilmoituksen saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Toimitus on maksuton 200 euroa ylittäville tilauksille. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 15€.

Kirje Kotiosoitteeseen (vain lahjakortit ja pienet tuotteet) – 3,50 €
Kirje toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. 

Postin lähilokero – Helsinki, Stockmann keskusta, 8.krs  – 1,50 €
Voit noutaa tilauksesi lähilokerostamme Helsingin keskustan Stockmannilta. Postin pakettiautomaatti sijaitsee kauppakeskuksen kahdeksannessa kerroksessa Forexin lähettyvillä. Muistathan, että tilaus on noudettavissa vasta, kun olet saanut vahvistuksen siitä, että tilaus on noudettavissa. Tämä on siis erillinen, myöhemmin lähetettävä viesti, kuin heti tilauksen jälkeen automaattisesti lähetetty tilausvahvistus. Lähilokerotilaukset ovat noudettavissa 1–2 päivän sisällä tilauksesta. Huomaathan, että tilausten säilytysaika on vain kaksi päivää saatuasi noutovahvistuksen ja lokerokoodin. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 6€.

Kotiinkuljetus – 14,90 eur
Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinumero, jotta Postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Kotiinkuljetus on maksuton 300 euroa ylittäville tilauksille.

Sulje valikko
×

Cart