Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 
Toimitustavat

Tarjoamme maksuttoman toimituksen 100 euroa ylittäville tilauksille.

Postipaketti, nouto automaatista tai postista – 5,90 eur 
Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai postitoimipisteestä. Saat Postilta ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille. Postipaketit ovat perillä pääsääntöisesti 1–3 työpäivän kuluessa siitä, kun olet saanut meiltä seurantatunnuksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Pakettien noutoaika on pääsääntöisesti 7 päivää saatuasi saapumisilmoituksen. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 15€.

Kirje Kotiosoitteeseen – 3,00 €
Voimme toimittaa lahjakortit sekä yksittäiset pienet tuotteet pikkupakettina postiluukkuun. Pikkupaketit ovat perillä keskimäärin neljän työpäivän kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on käsittelyssä. 
Pieniin kirjeitse lähetettäviin tuotteisiin lukeutuvat seuraavat tuotteet: 

  • Arkivé Atelier -puuvillaliinat
  • Arkivé Atelier -nukkakampa
  • Redecker Brush Comb – Vaateharjan puhdistuskampa
  • Saphir Pâte de Luxe – Kenkävaha
  • Saphir Mirror Gloss Wax Polish – Kenkävaha
  • Saphir Crème Rénovatrice – Peiteväri pintanahalle
  • Saphir Gommadin – Mokkakivi

Postin lähilokero – Oulu, Prisma Raksila – 2,90 €

Voit noutaa tilauksesi lähilokerostamme Oulun Raksilan Prismasta, Tehtaankatu 3. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan noutoajan, sillä lähilokerotilausten säilytysaika on vain 2 päivää saapumisilmoituksesta. Tilaus on noudettavissa, kun olet saanut kännykkääsi tekstiviestitse vahvistuksen siitä, että tilaus on noudettavissa. Toimitamme lähilokeropaketit 48h kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilaus on käsittelyssä. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 6€.  

Lähilokeron aukioloajat:

Oulu, Prisma Raksila: ma–la 7–22, su 10-21. (Pakettiautomaatti sijaitsee heti sisään tultaessa vasemmalla)

 –

Lähetämme tilaukset tarvittaessa myös Postin Koti-Pakettina kotiin asti. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta, mikäli haluat tilauksesi toimitettavan Koti-Pakettina: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com