Tältä sivulta löydät Arkivé Atelier -verkkokaupan (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “verkkokauppa” tai “me”) tilausehdot ja ohjeet tilauksen tekemiseen. Tilatessasi Arkivé Atelier -verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihimme sekä vaihto- ja palautusehtoihimme. 
Toimitustavat

Tarjoamme maksuttoman toimituksen 95 euroa ylittäville tilauksille.

Postipaketti, nouto automaatista tai postista – 6,90 eur 

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai postitoimipisteestä. Saat Postilta ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille. Postipaketit ovat perillä pääsääntöisesti 1–3 työpäivän kuluessa siitä, kun olet saanut meiltä seurantatunnuksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Pakettien noutoaika on pääsääntöisesti 7 päivää saatuasi saapumisilmoituksen. Noutamattomien pakettien uudelleen toimittamisesta perimme 6,9€.

 

Kirje Kotiosoitteeseen – 3,50 €

Voimme toimittaa lahjakortit sekä yksittäiset pienet tuotteet pikkupakettina postiluukkuun. Pikkupaketit ovat perillä keskimäärin neljän työpäivän kuluessa siitä kun olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on käsittelyssä. 
Pieniin kirjeitse lähetettäviin tuotteisiin lukeutuvat seuraavat tuotteet: 

  • Nukkakampa – Arkivé Atelier
  • Harjanpuhdistaja – Redecker
  • Kenkävahat (Saphir, FAMACO, Pure Polis)
  • Mokkakumi – FAMACO
  • Nahkarasvat (Saphir, FAMACO)
  • Puuvillaliinat (FAMACO, Redecker)
  • Quick Wipes, 3 pack – JASON MARKK
 

Nouto Oulun varastolta, Kaarnatie 24 (Alppila) – 0€

Olemme yhteydessä sähköpostitse nouto-ohjeiden kanssa, kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Noutoaika arkisin klo 10–16. Noutotilaukset ovat noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.