Tuotteet ja/tai palvelut sekä niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP-ryhmää. Tiliotteella maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy ja maksutapahtuman lisätiedoissa näet verkkokauppiaan (Arkivé Atelier) nimen. Lasku- ja erämaksutavoista vastaa Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6). Laskulla tai osamaksulla maksaessa näkyy tiliotteella maksunsaajana Klarna Oy. 


Pankkimaksutavat

Voit maksaa tilauksen Danske Bankin, S-pankin, Ålandsbankenin, Osuuspankin, Nordean, Handelsbankenin, POP-pankin, Aktian, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksutavat

Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksutavat

MobilePay, Pivo ja Siirto
 

Klarna lasku

Osta ensin – maksa myöhemmin. Klarna laskulla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa ja saat tilaamasi tuotteet  ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Mikäli haluat jostain syystä palauttaa tilauksen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi. Maksun eräpäivää on mahdollista myös siirtää, jolloin Klarna perii pienen lisämaksun. Lisämaksu määräytyy laskun summan ja lisämaksupäivien mukaan. Laskulle voi myös hakea oikeutta maksaa se erissä joustavan erämaksun ehtojen mukaisesti. 
 
Saat laskun Klarnalta sähköpostitse tilauksen jälkeen. Laskua voit hallinnoida Klarna.fi -verkkosivuilla tai Klarna-sovelluksessa. Lisätietoa Klarna laskusta voit lukea täältä. Laskun ehdot löydät täältä.
 

Klarna erämaksu

Klarnan joustavalla erämaksulla voit pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle ja valita itse, kuinka paljon maksat joka kuukausi. Yksi maksuerä on aina alkaen 1/100 jäljellä olevasta velasta (kuitenkin vähintään 5€). Ensimmäinen kuukausilasku lähetetään sinulle seuraavan kuukauden lopussa tilauksesta. Jäljellä olevan summan voit maksaa pois milloin tahansa. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. 

Saat maksutiedot Klarnalta sähköpostitse tilauksen jälkeen. Laskua voit hallinnoida Klarna.fi -verkkosivuilla tai Klarna-sovelluksessa. Lisätietoa Klarna erämaksusta voit lukea täältä. Erämaksun ehdot löydät täältä.


Maksunvälityspalveluiden yhteystiedot

 

 

Checkout Finland Oy

Postiosoite: Hämeenkatu 6B, 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6A, 5.kerros, 33100 Tampere

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

Yhteyttä voit ottaa myös täältä.

Klarna Oy

Postiosoite: 
PL 39, 00100,  Helsinki


Käyntiosoite: Jaakonkatu 3 D, 00100 Helsinki

Pääkonttori Ruotsissa: Klarna AB (publ), 
Sveavägen 46, 
11134, Tukholma, Ruotsi

Asiakaspalvelu

09 425 99 771 (0,00 €/min+pvm)

Yhteyttä voit ottaa myös Klarnan verkkosivuilla chatin kautta. Chat on auki 24/7.