Kauneusrutiineja vaatekaapillesi

Arkivé on vaatteiden ja jalkineiden huoltoon ja ylläpitoon keskittynyt tietokanava. Kokoamme tietoa vaatetus- ja jalkinemateriaaleista sekä niihin liittyvistä ominaisuuksista. Ominaisuuksista, jotka on hyvä tiedostaa niin ostotilanteessa kuin myöhemminkin käytössä. Arkivé on tietoarkisto, johon voi aina palata.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Arkivé opettaa, oivaltaa ja oppii kanssasi kenkäpari ja vaateparsi kerrallaan. Avaamme keskustelun vaatekaapin kestävyydestä huollon ja ylläpidon avulla.

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Kauppamme valikoima kertoo, mitä tarvitset

Arkivén tuotevalikoimaan voit suhtautua täydellisenä vaatteiden ja jalkineiden huoltokokoelmana, josta voit valita juuri sinun vaatekaappiasi parhaiten palvelevat tuotteet.

Valikoimamme laajenee sitä mukaa, kun löydämme kuhunkin käyttötarkoitukseen mielestämme parhaiten soveltuvan tuotteen. Tavoitteemme on laajentaa kauppamme valikoima kattamaan kaikki, mitä tarvitaan vaatteiden ja kenkien huoltoon, hoitoon ja säilytykseen. Laatu, luotettavuus, kestävyys, kauneus ja vastuullisuus ovat tuotevalikoimamme ohjenuorat.

Kuvat: Aya Brace

Arkivén tekijät

Ota yhteyttä

Yritysten yhteistyötiedustelut ja mediakontaktit:

hello@arkiveatelier.com

Kent Brushes -vaateharjojen maahantuonti:

Maria Manninen
maria@arkiveatelier.com

Lisäkysymykset ja toivomukset tuleviin aiheisiin liittyen voi lähettää osoitteeseen:

hello@arkiveatelier.com

Kent Brushes -jälleenmyyjät

 

Helsinki

 

Caine Clothiers, Korkeavuorenkatu 19 

Pieni Sydän Second Hand, Kaarlenkatu 10 

Schoffa, Kämp Galleria (1. krs), Pohjoisesplanadi 33

 

 

Turku

 

Puf Design Market, Forum Kortteli, Linnankatu 9-11

 

 

Oulu

 

Vaatelainaamo Mallaamo, Uusikatu 14

Sulje valikko
×

Cart