Tietosuoja

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät, mihin heidän tietojaan käytetään. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten Arkivé Atelier Oy (jäljempänä “Arkivé Atelier”, “yritys” tai “me”) kerää, käsittelee ja säilyttää henkilötietojasi eri tarkoituksiin henkilötietolain 1999/523 ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan aina, kun käytät siinä kuvattuja palveluitamme.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimuksemme ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilaaminen verkkokaupastamme johtaa näin ollen sopimuksen syntymiseen välillämme. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita jos et anna henkilötietojasi. Emme tee sinua koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.


1. REKISTERINPITÄJÄ

Arkivé Atelier Oy
Y-tunnus 2888880-6
Eteläinen Hesperiankatu 16A, as24
00100 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com


2. YHTEYSTIEDOT REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Eteläinen Hesperiankatu 16A, as24
00100 Helsinki
Sähköposti: maria@arkiveatelier.com


3. HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEVÄT REKISTERIMME

Henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraavissa rekistereissämme:

  1. Arkivé Atelier verkkokaupan rekisteröityneiden asiakkaiden asiakasrekisteri
  2. Arkivé Atelier verkkokaupan tilaustiedot
  3. Arkivé Atelier uutiskirjeen tilaajien rekisteri
  4. Arkivé Atelier sähköpostiarkistot: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com ja hello@arkiveatelier.com

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUKSET

Arkivé Atelier käsittelee henkilötietojasi vastuullisesti henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä salliessasi myös suoramarkkinointiin.

Alle olemme vielä eritelleet kaikki käsiteltävien tietojesi käyttötarkoitukset tarkemmin.

  1. Asiakas- ja tilaustietorekisterien tietoja käsitellään tilausten, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan.
  2. Asiakas- ja tilaustietorekisterien tietoja voidaan käyttää verkkokaupan toiminnan ja tuotevalikoiman kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.
  3. Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen yhteydessä tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on aina suostumus.
  4. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Tällöin henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on aina suostumus.
  5. Säilytämme huolto-ohjeisiin ja verkkokaupan tuotteisiin liittyvät yhteydenottosi sähköpostiarkistoissamme, jotta voimme tarvittaessa hyödyntää vastauspohjia (poislukien henkilötietosi) myöhemmin vastatessamme myös muilta asiakkailta tuleviin yhteydenottoihin samaan asiaan liittyen.

5. REKISTERIEN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakasrekisteri:  asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, mahdollinen käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet sekä suoramarkkinointilupa ja -kielto.

Tilaustietorekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, mahdollinen käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet sekä suoramarkkinointilupa ja -kielto.

Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteri: nimi ja sähköpostiosoite

Sähköpostiarkistot: Lähettämäsi sähköpostiviesti. Sähköpostiosoitteesi ja mahdollisesti myös nimesi jos olet sen antanut.


6. TIETOJEN LUOVUTUS

Arkivé Atelier voi valtuuttaa ulkoisia yhteistyökumppaneita tai palveluntarjoajia tuottamaan IT-palveluita, maksuratkaisuja tai muita digitaalisia palveluita verkkosivustolle. Osana näiden palveluiden suorittamista verkkosivuston yhteistyökumppaneilla, niin EU:n ja ETA:n sisällä kuin niiden ulkopuolella, voi olla pääsy henkilötietoihisi. Tällaiset tiedonsiirrot suoritetaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietoja luovutetaan Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ainoastaan, jos kyseisessä maassa taataan tietosuojan riittävä taso. Jos Euroopan komissio ei ole katsonut kohdemaan tietosuojan tasoa riittäväksi, takaamme sopimuskäytäntöjemme (esimerkiksi Euroopan komission mallilausekkeet henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin maihin) tai muiden toimenpiteiden avulla riittävän tietosuojan tason henkilötiedoillesi.

Alle olemme listanneet tämänhetkiset yhteistyökumppanimme ja palveluntarjoajat.

Maksupalveluntarjoaja: Checkout Finland Oy

Tilausten toimitus ja palautus: Posti

Sivun tekninen toteutus: yksityishenkilö

Verkkosivuston alusta: WordPress

Kauppa-alusta: WooCommerce

Verkkosivuston webhotelli sisältäen myös sähköpostit: Suomen Hostingpalvelu Oy

Verkkokaupan kirjanpito ja tilinpäätös: Soluva Oy

Yllämainitut yhteistyökumppanit ja palveluntarjoajat mahdollistavat verkkokaupastamme tekemäsi tilauksen toimittamisen, palveluihimme liittyviin kysymyksiin vastaamisen, asiakaspalvelun sekä verkkosivuston kehityksen. Näissä järjestelmissä voidaan käsitellä kaikkia keräämiämme henkilötietojasi.

Sisäisesti vain työntekijöillämme on pääsy henkilötietoihisi. Verkkokaupan asioihin liittyen tietojasi käsittelee kaksi työntekijäämme. Huolto-ohjeisiin liittyvissä kysymyksissä kolme työntekijäämme.

Kaikki työntekijämme sitoutuvat tämän tietosuojaselosteen ehtoihin, jotka perustuvat Suomen henkilötietolakiin 1999/523 ja EU:n tietosuoja-asetukseen. Työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme, ja palveluntarjoajia sitoo vaitiolovelvollisuus.


7. REKISTERIEN SUOJAUKSET

Rekistereitä käsitellään aina luottamuksellisesti. Käsittelemämme henkilötiedot on tallennettu järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmiin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterien sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt verkkosivuston työntekijät ja yhteistyökumppanit.

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.


8. ASIAKKAAN OIKEUDET
  • Tarkastusoikeus sinusta rekisteriimme / rekistereihimme tallennettuihin tietoihin
  • Oikeus tietojen päivittämiseen (rekisteröitynyt asiakas voi päivittää tilaukseen ja toimitukseen liittyvät tietonsa itse verkkokaupan “Omat Sivut” -osiosta)
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • Oikeus pyytää poistamaan kaikki rekistereissä olevat henkilötietosi
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on oikeus pyytää poistamaan henkilötietosi rekisteristämme vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


9. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMISAIKA.
  • Verkkokaupan asiakas- ja tilaustiedot säilytetään oletusarvoisesti viiden (5) vuoden ajan siitä, kun olet viimeksi tehnyt oston verkkokaupastamme.
  • Kirjanpitoaineistossa seitsemän (7) vuoden ajan.
  • Jos tilaat uutiskirjeemme, yhteystietojasi säilytetään niin kauan kuin haluat ottaa vastaan uutiskirjeen.
  • Sähköpostiarkistot säilytetään seitsemän (7) vuoden ajan.
Sulje valikko
×

Cart