You are currently viewing Pop up @ Kämp Garden

Tervetuloa lauantaina 25.5. Kämp Gardeniin Arkivé Atelierin pop upiin!

Osana Fashion in Helsinki -ohjelmaa Kämp Gallerian 2. kerroksessa Kämp Gardenissa järjestetään tämän viikon lauantaina 25.5.19 Garden of Friends -niminen tapahtuma. 

Kämp Garden toimii suomalaisen muodin keskuksena ja lauantain aikana jokaisessa liikkeessä on mielenkiintoista ohjelmaa ja workshopeja, joissa opastetaan muunmuassa vaatteiden ja kenkien huoltoa. Kirjakauppa TRE x Nide -alueella esiintyy eri alojen ammattilaisia puhumassa vastuullisemmasta kuluttamisesta ja jakamassa omia vinkkejään. Koko Fashion in Helsinki -ohjelman aikatauluineen voi kurkata täältä.

Me olemme myös mukana Garden of Friends -päivässä! Pystytämme Arkivé Atelierin keväisen pop upin päivän ajaksi Kämp Gardeniin. Meidän pop upimme löytää Kämp Gallerian 2. kerroksesta Kuuma-kahvilan vierestä. Pakkaamme laukkumme täyteen kauppamme hoito- ja huoltotuotteita, joita on mahdollisuus tulla päivän aikana opastuksellamme testaamaan ja tietenkin ostamaan. Tämän lisäksi toimimme virallisena vaatehuollon infopisteenä, josta voi tulla kyselemään mitä vaan liittyen vaikka vintagenahkatakin tai lempikäsilaukun huoltoon. 

Olemme paikalla koko lauantain klo 12.00-18.00, joten tervetuloa moikkailemaan! Mukaan voi napata vaikka laukun, takin tai kenkäparin, jonka huollon kanssa kaipaa apua ja neuvoja. Nyt on siis mahdollista saada kädestä pitäen neuvoja sekä suositellut tuotteet saman katon alta. Huoltohommien välissä voi nautiskella kahvia ja vaikka herkullisia rahkapullia Kuumassa – täydellistä lauantaipäivän tekemistä siis! 

Nähdään lauantaina!

Kommentoi