You are currently viewing Päivitetyt tuotesetit

Olemme hienosäätäneet hoitotuotesettiemme sisältöä ja lisänneet valikoimaan kaksi täysin uutta settiä – laukkusetin ja Exclusive-setin. Tuotesetteihin olemme miettineet valmiiksi kaikki olennaiset aineet ja välineet, jotka tarvitset esimerkiksi villaneuleiden ja mokkakenkien kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Neulesettiin olemme lisänneet villapesuaineen, joka on hellävaraisuudestaan huolimatta tehokas. Seetriltä ja bergamotilta tuoksuva Arela-villapesuaine on biohajoava ja sen luonnolliset öljyt pitävät villavaatteen pehmoisena. Vaatesettiimme olemme valinneet pehmeän harjan rinnalle toisen karkeamman harjan, joka on omiaan esimerkiksi farkku- ja villakankaiden huoltoon. Vaatesetti sisältää välineet useimpien tekstiilien ja vaatetusmateriaalien perusteelliseen huoltoon ja kevyeen siistimiseen.

Mokkasettimme kattaa kokonaisvaltaisen valikoiman tuotteita, joilla voi hoitaa ja huoltaa niin mokkakenkiä, -laukkuja kuin -vaatteitakin. Olemme lisänneet settiin nyt myös karkean kenkäharjan, joka on täydellinen väline irtolian puhdistukseen mokasta käyttöjen välissä.

Uutena valikoimaan lisätty laukkusetti soveltuu nimestään huolimatta myös erilaisten nahkavaatteiden ja -asusteiden hoitoon. Laukkusettiin valikoimme kaksi erilaista hoitoainetta. Saphir Nappa Leather Balm -hoitoaine on tarpeeksi kevyt myös hyvin pehmeiden ja herkkien materiaalien hoitoon. Saphir Leather Lotion -hoitoaine taas on monivaikutteinen hoitoaine tavanomaisille nahoille. Setin kaikki aineet ovat helposti levittyviä ja soveltuvat siksi hyvin myös suuremmille pinnoille.

Kenkäsettimme rakentuu Saphirin lyömättömästä klassikkokolmikosta: Renovator-hoitoaineesta, värillisestä Cream Polish -hoitoaineesta sekä Pâte de Luxe -vahasta. Harjaksi tähän settiin olemme valinneet Redeckerin kiillotusharjan, joka on asteen karkeampi kuin nahkaharjamme, ja siksi omiaan kenkien kiillotukseen.

Arkivén aloitussetti kattaa tuotteet, jotka suosittelemme hankkimaan ensi alkuun, jos kotoa ei löydy vielä mitään vaatehuoltoon liittyviä välineitä. Uusi Exclusive-setti on laajennettu versio aloitussetistämme. Exclusive-setti sisältää kaiken oleellisen kokonaisvaltaiseen vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden hoitoon. Aloitussettiin verrattuna Exclusive-setti sisältää esimerkiksi toisen erityisesti karkeammille materiaaleille sopivan vaateharjan ja oman harjan kenkien kiillotukseen. Exclusive-setti sisältää myös kaksi erilaista nahanpuhdistusainetta, joista toinen on omiaan laukkujen ja vaatteiden puhdistukseen ja toinen erityisesti kenkien puhdistukseen sopiva.

Kuvasimme päivitetyt tuotesetit kauniissa kevätvalossa ikonisessa Lallukan Taitelijakodissa. Kuvaajana toimi ystävämme Timo Anttonen.

Kommentoi