• Artikkelin kirjoittaja:
You are currently viewing Luottotuotteet

Vaatteiden ja kenkien huoltaminen on suoraan verrattavissa ihonhoitoon ja meikkaamiseen – koko hommasta tulee paljon mielekkäämpää ja vaivattomampaa, kun käytettävät välineet ja aineet ovat laadukkaita. Kauniita, esillä pidettäviä tuotteita muistaa jopa käyttää useammin!

Poimimme Arkivén kaupan valikoimasta tämän hetken luottotuotteemme, joita ilman emme osaisi, emmekä haluaisi enää elää. Kauniit kuvat on ottanut ystävämme ja Instagram-muusamme Ina Nordbäck. Ensimmäisessä osassa omat lempparituotteensa jakaa Jenna. 

Jenna

Olen onnistunut kehittämään itselleni jonkinlaisen pakkomielteen vaateharjailusta. Syksyn tullen huomaan kaipaavani aina olemukseeni skarppiutta. Saatan kuitenkin pukeutua monena päivänä putkeen merinovillaisiin housuihin ja neuleeseen, joten on tärkeää, että ne ovat puhtaita pölystä ja irtonukasta. Kentin pehmeä CP6-harja on minulle THE vaateharja ja se kulkee laukussani mukana joka päivä. Harjasta on tullut minulle yhtä tärkeä kuin hiusharjastani. Aamulla työpaikalle saapuessani harjaan ensiksi tuulen tuivertaman tukan ja heti perään neuleeni. Harja antaa neuleille täydellisen pikafreesauksen ja tekee pinnan sileäksi ja kiiltäväksi. Kentin harjalla olen korvannut myös kokonaan tarrarullan. Harjan puhtaanapitoon aivan ehdoton apu on pieni minipuhdistusharava.

Uusin vaateharjasuosikkini on Kentin kaksipuolinen CC20-vaateharja. Tätä järeämpää harjaa säilytän eteisessä ja harjailen sillä kaikkia villakangastakkejani. Pidän suuresti kaikista monitoimituotteista ja tämä lukeutuu niihin – yksi harja, joka poistaa pölyn, irtohiukset ja kuivahtaneet kuraroiskeet. 

Ihailen kenkäkaupoissa aina laadukkaita, uutuuttaan kiiltäviä mustia nahkakenkiä. Nahkaeksperttimme Maria vinkkasi minulle jo viime talvena tästä Saphirin kulttimaineeseen nousseesta Renovator-hoitovoiteesta. Kaltaiselleni suurpiirteiselle kenkien huoltajalle tämä voide on täydellinen huijauskeino. Näyttää kuin olisin hoitanut kenkäni tarkemminkin, vaikka todellisuudessa olen vain sipaissut pintaan Renovatoria ja pyyhkäissyt lopuksi kenkäharjalla viimeisen silauksen. 

Kuvat: Ina Nordbäck

   Artikkelin tuotteet kaupassa

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Vaatehuoltajatar

    Hei!
    Mistä tuo ensimmäisen kuvan säilytysasia on hankittu?

    1. Arkive Staff

      Moikka, se on Vitran toolbox, jota myy ainakin Artekin myymälä Helsingissä 🙂

Kommentoi