• Artikkelin kirjoittaja:
You are currently viewing Luottotuotteet osa 2

Poimimme Arkivén kaupan valikoimasta tämän hetken luottotuotteemme, joita ilman emme osaisi, emmekä haluaisi enää elää. Kauniit kuvat on ottanut ystävämme ja Instagram-muusamme Ina Nordbäck. Toisessa osassa omat lempparituotteensa jakaa Johanna. 

Johanna

Käytännössä kaikki nahkakenkäni ovat mustaa pintanahkaa, ja siksi olen myös täysin rakastunut Saphir Renovatorin, Saphir 1925 Cream Polishin ja Saphir Pâte de Luxe -kenkävahan liittoon. Vaikka kolme ainetta yksille kengille voi tuntua vaivalloiselta, on lopputulos palkitseva. Samea ja kulunutkin nahkapinta näyttää hoidon jälkeen ravitulta ja kiiltävältä. Vaha myös suojaa kenkiä hyvin kuralta ja kosteudelta. Huomasin tämän itse käytännössä, kun viimeistelin kengät vanhasta tottumuksesta kosteussuojasuihkeella – suihke ei imeytynyt kenkiin lainkaan, vaan kuivui täpliksi vahan pinnalle.

Suhtaudun villaneuleiden huoltamiseen melko huolettomasti ja laiskasti. Neuleideni pesuväli on pitkä, enkä ole nyppyjen suhteen pikkutarkka. Jossain vaiheessa nyppyjen määrä kuitenkin ylittää sietokykyni ja silloin maltan kammata neuleeni huolella nypyttömiksi. Arelan nukkakampa on siihen tarkoitukseen täydellinen – se on kaunis, ja puusta valmistettu kahva tuntuu ihanalta kädessä. Lisäksi fanitan – tietenkin – Kentin CP6 -vaateharjaa, joka kuuluu yhdessä nukkakamman kanssa vaatehuollon perusvälineisiini. Siistin harjalla neuleiden lisäksi esimerkiksi samettisohvamme päälliset.

 

Kuvat: Ina Nordbäck

   Artikkelin tuotteet kaupassa

Kommentoi