Lahjavinkit äitienpäivään

Ála Arkivé

 Poimimme valikoimastamme 5 lahjavinkkiä äitienpäivään. 

3.5. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät äitienpäiväksi perille! 

KENT-vaateharja on jo klassikoksi muotoutunut Arkivé-tuote, joka tulisi löytyä jokaiselta äidiltä! KENT-vaateharja sopii paitsi äidin luottoneuleiden harjailuun, myös lasten hiekkaisten ja kuraisten vaatteiden putsailuun. Takaamme, että KENT-vaateharja eteisessä keventää jokaisen äidin pyykkipäiviä!

Hiekkaisten lastenvaatteiden harjailun jälkeen vaateharjan harjakset voi huuhtoa vedellä ja jättää kuivumaan harjakset alaspäin. Eteiseen voi myös olla hyvä hankkia oma eteisharja, jottei harjaa tarvitse puhdistaa niin usein. Esimerkiksi karkea CC20-vaateharja sopii mainiosti eteisharjaksi – ja talvella samaa harjaa voi hyödyntää villakangastakkien huoltoon!

Tehokas vaatehöyrystin on jokaisen äidin kiireaamujen pelastaja! Silittävällä vaatehöyrystimellä silottuvat niin lasten koulukuvausvaatteetkin kuin äidin silkkiset työpaidat. 

Steameryn silittävä Cirrus No.3 -vaatehöyrystin kuuluu verkkokauppamme suosituimpiin tuotteisiin – eikä ihme, sillä samassa laitteessa yhdistyy tehokkuus, kauneus ja kaksi laitetta yhdessä: vaatehöyrystin sekä silitysrauta. Kaunista höyrystintä säilyttää mielellään esillä, jotta siihen on aina helppo tarttua!

Vastuullisesti käsityönä valmistettu Pesuliisu-pyykkiteline tuo kauneudellaan iloa jokaisen äidin pyykkihetkiin! 

Pesuliisu-kuivausteline sopii mainiosti myös vaaterekkinä käytettäväksi – kaunis sisustuselementti, jolle on varmasti aina käyttöä jokaisessa perheessä!

4. Arkivé Tuotesetit

Arkivén Tuoteseteistä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja jokaiselle äidille! Esimerkiksi Laukku- ja asustesetti ilahduttaa varmasti jokaista äitiä, joka haluaa pitää nahkalaukuistaan hyvää huolta. Kenkäsetti taas sopii äidille, joka arvostaa kiiltäviä nahkakenkiä <3

5. Arkivé-lahjakortti

Jos sopivan lahjan valinta askarruttaa, on lahjakortti aina hyvä ratkaisu! Voit valita summan 20–500€ väliltä. Kortti toimitetaan valintasi mukaan joko fyysisenä korttina tai digitaalisena sähköpostiin. 

Tarjoamme lahjapakkauksen

Tarjoamme ilmaisen lahjapaketoinnin 29.4.–8.5. koodilla: ÄITIENPÄIVÄ (edun arvo 3€). Lahjapakkaus sisältää myös kortin, johon voit kirjoittaa toivotukset äidille <3

Huom. Pesuliisun pyykkitelineille ei ole tällä hetkellä saatavilla lahjapakkausta. Pahoittelemme tilannetta. 

Kommentoi