Lahjalista

Arkivén lahjalistasta löydät pieniä, suuria ja pitkäikäisiä lahjaideoita.

Lahja kenkiä rakastavalle ystävälle tai luottovaatteestaan tunnetulle päivänsankarille? Lahjalistamme sisältää parhaat lahjaideamme, joiden uskomme tuovan suurta iloa lahjansaajalle ja pitkää ikää hänen vaatekaapilleen.

Jotain pientä ystävälle

1. CC2-vaateharja + puhdistuskampa

Vaateharja, joka siistii vaatteita ja puhdistaa erityisen tehokkaasti eläinten karvat. Täydellinen lahja lemmikkien omistajille.

2. CP6-vaateharja + puhdistuskampa

Ystävälle, kumppanille tai perheenjäsenelle ikuinen lahja, joka käy kaikkien vaatteiden siistimiseen, mutta on erityisen hyvä neuleille ja pukukankaille.

3. Kumiharja karvoille

Luonnonkuminen harja puhdistaa eläinten karvat sohvista, lakanoista, matoista ja muista kodintekstiileistä ja sen voi käytön jälkeen puhdistaa pelkällä vedellä huuhtelemalla. Hyvä lahja lemmikkiperheeseen.

4. Huolla-kirja

Kirjamme sisältää laajat ohjeet ja välinesuositukset melkein kaikille kaapista löytyville vaatteille, kengille ja asusteille ja onkin siksi oiva lahja kenelle tahansa, joka haluaa olla tyytyväisempi vaatekaappinsa sisältöön.

5. Sweater Stone -nukkakivi & Arkivé Atelier -nukkakampa

Hellävaraiset nukanpoistovälineet hänelle, joka viihtyy neuleissa ja haluaa pitää ne nypyttöminä. Nukkakivi on hyvä paksuille, pörröisille ja karkeille neulevaatteille sekä villakangastakeille. Nukkakampa taas sopii paremmin ohuemmille, hienojakoisille ja sileille neulevaatteille ja villakangastakeille.

6. Luonnonsieni

Pehmeää luonnonsientä voi käyttää eri nahkatuotteiden pesuun ja puhdistukseen. Biohajoava sieni sopii myös vartalon pesuun tai tiskaamiseen kenelle tahansa, joka nauttii kauniista arkiesineistä.

7. Kenkäharja, tumma tai vaalea

Laadukas kenkäharja tulisi löytyä jokaisesta eteisestä, joten tämän lahjan kanssa ei voi mennä vikaan.

8. Arkivé Atelier -lahjakortti

Valitse summa ja anna lahjansaajan päättää itse valikoimastamme mieluinen tuote. Kortin sisäpuolelle mahtuu kirjoittamaan omat terveiset saajalle.

9. Marseille-saippua

Oliiviöljypohjainen saippua sopii tahranpoistoon vaatteille, kangastennarien ja kanvaslaukkujen, laukun vuorin sekä käsien ja vartalon pesuun – ja moneen muuhun. Marseille-saippualla voi puhdistaa myös meikkisiveltimet. Pitkäkestoinen palasaippua tulisi löytyä joka kodista ja kuluvana tuotteena se on käytännöllinen lahja jokaiselle.

10. Mirror Gloss -kiillotusvaha + puuvillaliinat

Jos tiedät lahjansaajan kenkähuoltopakin olevan vailla jotain erityisempää lisää, peilikiillon luova vaha voisi olla vastaus siihen. Valmiiksi oikean kokoisiksi leikatut, puuvillaiset levitysliinat saa kiedottua napakasti sormien ympärille, jolloin vahan levittäminen käy helposti.

11. Mokkakumi

Pyyhekumimaisella mokkakumilla saa kumitettua mokka- ja nupukkinahoista tummentumia pois, joten se on tärkeä tuote mokkakenkien omistajan huoltopakkiin. Mokkakumi sopisi myös hyvin jollekin, jonka Birkenstock-sandaalit kaipaavat raikastamista, sillä sen avulla saa hangattua sandaalien sisäpohjat puhtaiksi.

Huoltovälineet lahjansaajan

luottovaatteelle, -kengille tai -laukulle

1. Pörröneuleille

CP6-vaateharja + puhdistuskampa vaateharjalle +
Sweater Stone -nukkakivi + Marseille-saippua 

Setti sopii esimerkiksi Acnen, Samsoe&Samsoen, Marimekon ja Samujin pörröisille neuleille, jotka sisältävät mohairia/ jakkia/ alpakkaa.

2. Marimekon Karla-laukulle, Chanelin klassikkolaukuille ja nahkahansikkaille

Cleaner Shampoo -puhdistusvaahto + luonnonsieni + Nappa Cream -hoitoaine + levityssienet + nahkaharja

Jos lahjansaajan laukku on vaaleasävyinen, kannattaa settiin hankkia vielä sisäksi Super Invulner -suojasuihke.

3. APC:n ja Atp Atelierin pintanahkalaukuille

Cleaning Lotion -puhdistusemulsio + Arkivé puhdistus- ja levitysvälineet + Universal Cream -hoitoaine + nahkaharja 

Setin puhdistusemulsiota ja hoitoainetta voi käyttää myös esimerkiksi nahkaisille tennareille, kuten Common Projectseille. Kengille kannattaa valita karkeampi kenkäharja nahkaharjan sijaan.

4. Kiiltonahkaisille Dr. Martenseille ja muille kiiltonahkakengille

Cleaner Shampoo -puhdistusvaahto +
luonnonsieni + Vernish Rife -hoitoaine

Mustille kengille suosittelemme valitsemaan hoitoaineen mustana, muun värisille kengille värittömänä. Setin tuotteet käyvät myös kiiltonahkalaukuille ja niille tulisi aina valita hoitoaine värittömänä.

5. Red Wingeille ja muille rasvanahkakengille

Leather Soap -nahkasaippua +
Dubbin Graisse -nahkarasva + kenkäharja

Nahkarasva sopii myös esimerkiksi rasvanahkaisille vaellus- ja purjehduskengille sekä rasvanahkaisille laukuille. Tuotteiden kuvauksista löydät vielä tarkat ohjeet jokaisen tuotteen monipuoliseen käyttöön.

6. Converseille ja muille kangastennareille

Marseille-saippua + Protector -suojasuihke + kenkäharja

Setin saajalle voi vinkata mukaan kangastennarien huolto-ohjeet, jotka löytyvät täältä.

Kaipaatko apua oikeiden hoitotuotteiden valinnassa? Etkö ole varma, mitkä välineet sopisivat lahjansaajalle? Autamme mielellämme. Lähetä meille kuva läheisesi huoltoa kaipaavasta tuotteesta ja neuvomme, mitkä huoltotuotteet sille kannattaa hankkia.
asiakaspalvelu@arkiveatelier.com tai DM Instagramissa: @arkiveatelier

Luottotyylistään tunnetulle


1. Farkkuintoilijalle

CC20-vaateharja + puhdistuskampa + Marseille-saippua
CC20-vaateharja on tehokkain harjamme denim-kankaille ja sillä voi siistiä farkkuja pölystä ja liasta, harjata pois loskatahroja lahkeista ja pidentää farkkujen pesuvälejä. Marseille-saippua on hellävarainen tahranpoistoaine, jolla saa poistettua hyvin paikalliset tahrat vaatteista, joita ei halua pestä usein.

Arkivén lisävinkki:
Pakettiin voi hankkia myös laadukkaan vaatehöyrystimen. Esimerkiksi Philipsiltä löytyy hyvän hinta-laatu -suhteen omaavia höyrystimiä.

2. Intohimoiselle kenkien huoltajalle

Kenkäsetti + Huolla-kirja
Kenkäsetti sisältää kaiken oleellisen pintanahkaisten kenkien kokonaisvaltaiseen huoltamiseen. Setissä tulee mukana nahkasaippua, väritön hoitoaine, värillinen kenkävoide, kenkävaha ja kenkäharja. Huolla-kirjassa on hoito-ohjeita yleisimmille kengissä käytettäville nahoille, joten sen voi avata aina avuksi huoltohetkeen.

Arkivén lisävinkki:
Pakettiin voi hankkia myös laadukkaat lepolestit. Hyviä puisia lepolestejä miesten kenkiin löytyy esim. Caine Clothiersilta ja naisten kengille esim. Nilsonilta Springyard-merkkisiä.

3. Mokkakenkärivistö eteisessä

Mokkasetti
Setin tuotteilla pystyy uudistamaan kuluneimmatkin mokka- ja nupukkikengät, sillä se sisältää välineet pesuun sekä värin uudistamiseen ja suojaukseen. Setin kenkäharjalla mokkakengät pysyvät siisteinä päivittäisessä käytössä ja mokkakumilla saa kumitettua pinttyneempiä tahroja pois.

Arkivén lisävinkki:
Pakettiin voi hankkia lisäksi Saphir Sole Guard -pohjaöljyn. Varsinkin monissa miesten kengissä saattaa olla nahkapohja, joka on hyvä suojata kosteudelta ja tiesuolalta pohjaöljyllä.

4. Hänelle, jonka vaatekaapissa on eniten
farkkuja, neuleita ja villakangastakkeja

Vaatesetti
Vaatesetti sisältää neulevaatteille parhaan Kent CP6-vaateharjan, farkuille ja villakangastakeille tehokkaimman Kent CC20-harjan, vaateharjojen puhdistuskamman sekä kaksi eri nukanpoistovälinettä – kampa sileille ja nukkakivi pörröisille neuleille.

Arkivén lisävinkki:
Pakettiin voi hankkia myös kauniin
suihkepullon, jota lahjansaaja voi käyttää vaateharjaillessa puhdistamisen tehostamisena tai tehdä pulloon oman vaateraikastussuihkeen. Me pidämme Kaarna Livingin lasisesta suihkepullosta.

Paketoimme lahjat

Haluaisitko, että pakkaamme lahjasi valmiiksi?
Muista valita tilaukseesi mukaan Arkivén lahjapakkaus ja kertoa meille, mitkä tuotteet haluat lahjapakettiin. Sujautamme mukaan myös pienen kortin, johon saat kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjansaajalle.

Kommentoi