Lahjaideat

a´la Arkivé Atelier

Parhaat lahjaideamme, jotka tuovat pitkää ikää lahjansaajan vaatekaapille ja lisäaikaa hänen lempivaatteilleen.

1. Yhteinen lahja

Vaateharja eteiseen, yhteinen kenkienhuoltopakki… Monet tuotteemme sopivat jaettavaksi perheen tai puolison kanssa – tai vaikka työpaikalle työkaverien kanssa!

Pilo-nukkaleikkurilla voi poistaa nukan esimerkiksi trikoo- ja collegemateriaaleista.

Lahja lemmikkitalouteen. Kent CC2 -vaateharja on tehokkain vaateharjamme karvojen puhdistukseen.

Yhteiskäyttöön sopivia lahjaideoita:

Nukanpoistovälineet

Arkivé Kenkäsetti

Tutustu settiin »

2. Huolla-kirja

Vaatehuollon klassikkoteos, joka sisältää yksityiskohtaiset ja kattavat ohjeet vaatteiden, kenkien, laukkujen ja erilaisten asusteiden hoitoon. Huolla-kirja sisältää lisäksi paljon tietoa erilaisten materiaalien ominaisuuksista ja laadusta. Kirja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekkin huoltajalle – ja myös jokaiselle, joka haluaa oppia tekemään parempia hankintoja vaatekaappiinsa.

3. Huolla lahjaksi

Lahja sinulle ja hänelle: anna itsellesi joululahjaksi haaveilemasi huoltovälineet ja ystävälle lahjaksi itsetehty lahjakortti omaan huoltopalveluun.

Otter Wax -kangasvahat ovat luonnonmukainen vaihtoehto parafiinipohjaisille kangasvahoille.

Luonnonsienellä voi puhdistaa myös vahakangasvaatteita.

4. Arkivé-tuotesetit 

Mahdollisimman monipuolinen setti aloittelijalle tai tietyille vaatekappaleille sopiva kokonaisuus. Valmiiksi kuratoidut tuotesettimme auttavat valinnassa.

Arkivé Laukku- ja asustesetin tuotteita voi käyttää myös nahkatakeille. 

5. Huoltotuotteet lempivaatteelle
 

Onko lahjansaaja tunnettu jostain tietystä vaatekappaleesta tai tyylistä? Tai kantaako hän vaikkapa useimmiten olallaan juuri tiettyä laukkua – tai käyttää tietyn tyylisiä kenkiä?

___

Autamme mielellämme jos kaipaat apua juuri oikeiden tuotteiden valintaan:

asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

p. / WhatsApp: 050 502 1765

Saphir Mirror Gloss -kiillotusvaha sopii lahjaksi hänelle, joka rakastaa kiiltäviä nahkakenkiä.

6. Vaateharja
 

Klassikko, joka tulisi mielestämme löytyä jokaisesta kodista. Vaateharja on roskaamaton tarrarullan korvaaja, jonka käytöllä voi vähentää vaatteiden pesun tarvetta ja ehkäistä nukkaantumista. Bonuksena harjaus saa vaatteet näyttämään siisteiltä käyttökerrasta toiseen – takaamma koukutuksen! Vinkit juuri lahjansaajalle sopivan vaateharjan valintaan löydät tästä oppaasta.

7. Kenkäharja
 

Klassikko Nr. 2, joka tulisi löytyä jokaisesta kodista. Hei, hei kuraiset ja sameat kengät – tervetuloa kiilto ja nopea siistiminen. Kenkäharjan käytöllä kengät säilyvät vaivatta siistinä, eikä lika pääse pinttymään niin helposti. Samaa kenkäharjaa voi käyttää kaikenlaisille kengille, mutta tummille ja vaaleille kengille kannattaa varata omat harjat tahriintumisen välttämiseksi.

8. Lahjakortti
 

Etkä osaa päättää tai tiedä mitä lahjansaaja tarvitsisi? Ei hätää, valitse vain summa ja anna lahjansaajan päättää itse. Voit valita fyysisen ja sähköisen lahjakortin välillä.

Paketoimme lahjat 

Muista valita tilaukseesi mukaan Arkivén lahjapakkaus ja kerro meille, mitkä tuotteet haluat lahjapakettiin. Pakkaus sisältää myös pienen kortin, johon voi kirjoittaa oman tervehdyksen lahjansaajalle.

Kuvat: Päivi Mäkelä

Lisää luettavaa

Ajankohtaisia poimintoja artikkeleista

Kommentoi