You are currently viewing Kevätjuhla Turussa

Tervetuloa kevätjuhliin Turkuun!

PUF Design Market on Turun Forum Korttelissa sijaitseva konseptiliike, joka nostaa esiin suomalaisten suunnittelijoiden ja yritysten tuotteita. Heille ja heidän edustamilleen brändeille kotimaisuus ja tuotannon vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat kunnia-asioita. PUF järjestää tiloissaan myös usein erilaisia kulttuurialan tilaisuuksia, esimerkiksi suosittua Korttelikirppis-tapahtumaa.

PUF Design Market on kutsunut nyt meidät kevätvierailulle Turkuun lauantaina 27.4.19 ja järjestämme yhdessä juhlat sen kunniaksi, että talvivaatteet saa vihdoin laittaa sivuun ja vaihtaa keveämpää ylle. Yksi juhlan aihe on myös se, että PUFista on tullut juuri uusi Kentin vaateharjojen jälleenmyyjä!

Päivän ohjelmassa on luvassa villakangastakkien kausihuolto -workshop klo 12.30-13.30, johon 20 ensimmäistä pääsee huoltamaan takkinsa kesäteloille opastuksellamme. Huolletun takin esille ottaminen syksyllä on kuin saisi uuden takin! Myös sivustaseuraajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan oppimaan! Workshopiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Workshopin jälkeen kerromme vaateharjojen käytöstä ja näytämme kolme erilaista tapaa käyttää vaateharjaa.

Olemme paikalla koko päivän klo 12.00-16.00 vastailemassa vaatetushuoltoon liittyviin kysymyksiin. Halutessaan voi siis napata mukaan vaikka kenkäparin tai laukun, jonka huoltoon liittyen kaipaa neuvoa. Paikan päällä on mahdollista testata ja ostaa välineitä vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon. Jos ei siis ehdi mukaan varsinaiseen workshopiin, niin on mahdollisuus tulla oppimaan ja testaamaan välineitä myös sen jälkeen.

 

Päivän ohjelma:

12.30-13.30  Villakangastakkien kausihuolto -workshop
13.30-14.00  3 tapaa käyttää vaateharjaa
14.00-16.00  Avoin vaatehuolto-info

 

Keväiset juhlajuomat tarjoaa Ruohonjuuri.

Toivottavasti näemme mahdollisimman monen teistä paikan päällä – tulkaa moikkailemaan!

Kommentoi