• Artikkelin kirjoittaja:
You are currently viewing Kent Brushes

Meillä oli yksi tavoite, kun päätimme avata Arkivélle oman nettikaupan. Tämä tavoite oli saada Kent-vaateharjat osaksi valikoimaamme heti alusta lähtien.

Olemme ehtineet tutustua harjojen laatuun jo hyvän aikaa ja testata niitä erilaisilla materiaaleilla. Kokemus harjoista on ollut kaikin puolin myönteinen: design miellyttää silmää, käsituntuma on hyvä, harjojen työnjälki moitteeton ja kestävyys ensiluokkainen. Olemme jopa kuulleet tarinoita Kent-harjoista, jotka ovat kestäneet suvussa sukupolvien ajan! Eikä ihme – onhan brändi ehtinyt hioa harjantekotaitojaan jo vuodesta 1777 ja juhli viime vuonna 240-vuotissyntymäpäiväänsä. Onnea Kent!

Hiusharjoja ja kunniamaininta kuningattarelta

Kent Brushes on varmasti monelle tuttu hiusharjojen valmistajana ja näkyvimmän maineensa he ovatkin saavuttaneet laadukkailla hiusharjoillaan. Merkki on myös Iso-Britannian vanhin hiusharjojen valmistaja. Tänä päivänä Kent valmistaa yli 250 erilaista harjaa erilaisiin tarkoituksiin – mukaan lukien vaatteiden ja jalkineiden hoitoon tarkoitettuja harjoja.

Kent on hyvin ylpeä englantilaisista valmistusperinteistään. Merkki on halunnut massatuotannon asettamista paineista huolimatta säilyttää valmistuksen mahdollisimman muuttumattomana. Vuonna 2017 Kuningatar Elisabeth II antoi merkille tunnustuksensa innovatiivisuudesta ja kansainvälisestä menestymisestä. Kunniamaininta perustuu tuotteiden ensiluokkaiselle laadulle, kestävyydelle, toiminnallisuudelle – ja kauniille käsityölle.

Ensiluokkaiset materiaalit ja takuu laadusta

Kent suosii harjoissaan pääasiassa sianharjaksia ja puuta. Harjakset tulevat parhailta tuottajilta Kiinasta ja Intiasta, missä laatu on merkin kokemuksien mukaan taattu ja eläimiä käsitellään inhimillisissä oloissa. Puu tulee kestäviltä puuhakkuilta ympäri maailmaa.

Kent tarjoaa jokaiselle harjalleen takuun materiaalien ja työn laadusta. Vialliset harjat korjataan tai korvataan uudella harjalla.

Kuvat: Timo Anttonen

Kommentoi