Hyödyllinen Klassikko

Kerromme parhaimman salaisuutemme kiiltäviin kenkiin – luonnonharjaksinen kenkäharja.
Kenkäharja on vaateharjan tavoin ollut monilta unohduksissa pitkään, vaikka sillä saa sieniä ja liinoja nopeammin kengät puhdistettua.

Parhaassa kenkäharjassa on luonnonharjakset, jotka poistavat pölyä, kiillottavat, aktivoivat hoitavia ainesosia eli pitävät kengät kauniina pitkään. Kun pintanahkaiset kengät on suojattu hoitoaineella ja vahalla, on kuraroiskeet ja muu lika nopea poistaa pelkällä harjauksella. 


Sateessa kastuneiden mokkakenkien kannattaa antaa kuivahtaa, laittaa sisään sanomalehteä ja niiden kuivattua, harjata läpi kenkäharjalla. Harja elävöittää mokan pinnan ja poistaa myös päivittäisessä käytössä kertyneen lian, joten pelkällä mokan harjaamisella pääsee jo todella pitkälle. Tämän vuoksi meidän mielestämme mokkakenkä onkin yksi helppohoitoisimmista kengistä!

Harjaa on saatavilla mustana ja vaaleana. Tummille ja vaaleille kengille olisi suositeltavaa hankkia omat harjansa värin leviämisen välttämiseksi.

Neljä Tapaa Käyttää Kenkäharjaa

Siistiminen


Kaikki kengät voi harjata aina tarpeen tullen puhtaaksi kevyestä liasta ja pölystä harjan avulla. Harjaus sekä puhdistaa että kiillottaa.

Viimeistely


Kun levittää pintanahkaisten kenkien pintaan hoitoainetta, värillistä voidetta tai vahaa, kannattaa harjata aina lopuksi läpi kenkäharjalla, jotta nahan pinta ei jää tahmaiseksi ja sameaksi. Harjaus myös aktivoi hoitavat aineosat ja maksimoi näin käytettävän aineen tehon.

Mokan Puhdistaja


Kenkäharja sopii karkeutensa ansiosta elävöittämään mokan pintaa ja puhdistamaan pölyä. Kenkäharjaa voi käyttää mokkakengille, -vaatteille, -laukuille ja -asusteille. Kengille ja muille tuotteille kannattaa olla omat harjansa varsinkin jos omistaa paljon eri värisiä tuotteita.

Nopea Kiilto


Kuraiset pintanahkakengät voi pyyhkiä kostealla liinalla, levittää pintaan hoitoaineen ja harjata lopuksi kiiltäväksi kenkäharjalla. Hommaan menee vain 5-10 minuuttia ja ero on huimaava.

+1


Luonnonharjaksinen kenkäharja on käytössä hyvin pitkäikäinen. Jos omistaa paljon sekä tummia että vaaleita kenkiä, kannattaa niille hankkia omansa. Säilytä kenkäharjaa eteisessä - silloin sitä muistaa käyttää herkemmin.

Valitse kahdesta väristä

Yhdistä näiden kanssa

Kommentoi