• Artikkelin kirjoittaja:
You are currently viewing Harju 8:n puistokirppis sunnuntaina 30.6.

Ensi sunnuntaina olemme myymässä Harju 8 -ravintolan järjestämällä puistokirppiksellä Harjutorin puistossa. Kirppis on pystyssä klo 12-16 ja meidän lisäksemme paikalla on yli parikymmentä muutakin myyjää (joilla on kaikilla ihanat tyylit ja varmaan kaikkea hienoa myynnissä!).

Puistokirppiksen lisäksi paikalta löytyy muunmuassa Harju 8:n jäätelökioski ja Harjun kukkakauppa – täydellistä sunnuntaitekemistä siis kesäpäivälle. 

Me pystytämme puistoon Arkivén pop upin, joka toimii tuttuun tapaan myös vinkkipisteenä. Meiltä saa tulla kyselemään neuvoja vaikka uusien kirppislöytöjen freesaamiseen. Viimeksi eräs asiakkaamme jätti kirppikseltä löytyneet, elämää nähneet mokkakengät huoltopalvelumme huomaan ja sai ne takaisin viikon päästä kunnostettuina. Otamme niitä nytkin mielellämme vastaan!

Jos siis on vielä vaateharja tai kenkien huoltosetti hankkimatta, niin sunnuntaina siihen olisi täydellinen mahdollisuus. Pop upin lisäksi otamme molemmat Marian kanssa myyntiin omia vaatteita, kenkiä ja asusteitamme. Toivottavasti ne löytävät uudet hyvät kodit! 

Sunnuntain tapahtuman Facebook-tapahtuma löytyy täältä. Tuolta löytyy myös kokonaisuudessaan lista kirppismyyjistä. 

Olemme olleet aikaisemminkin Harju 8:n kirppistapahtumassa myymässä ja silloin paikalle tuli todella paljon väkeä. Ihmispaljoudesta huolimatta paikalla oli ihanan rento tunnelma ja ihmiset jäivät kiertelyn jälkeen sunnuntailounaalle ravintolaan. Me haaveilemme ottavamme sunnuntaina päivän päätteeksi Aperol Spritzit Harju 8:n terassilla, jossa on aina kotoisa ja hyvin eurooppalaishenkinen tunnelma. 

Meistä on aina mukava tavata teitä seuraajia ja lukijoita kasvotusten ja pystyä ohjeistamaan tuotteidemme käyttöön kädestä pitäen. Tulkaa siis viettämään meidän kanssa leppoisaa päivää (ja esittämään kiperiä kysymyksiä kaikkeen vaatehuoltoon liittyvään)! Tapahtumalla on säävaraus, joten jos vaikka sataa kaatamalla, niin kirppistä joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan. 

 

Kommentoi