Arkivéssa nyt

Suositeltua lukemista

arkive_denim_16

Stretch denim

Joustavasta materiaalista valmistetut farkut ovat monen luottovaate ja vaatekaapin kulmakivi.

arkive_denim_02

Puuvilladenim

Puuvillafarkut vain paranevat vanhetessaan.

aluspaita_mod

Essu ja aluspaita

Vaatekaapissani on aluspaidan mentävä aukko ja keittiöstäni puuttuu essu.

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Hoito-ohjeita

Kattavia hoito- ja huolto-ohjeita kategorioittain 

arkive_denim_12

Denim

Denim eli farkkukangas on yksi ehdottomista vaatekaapin klassikkomateriaaleista.

hn-3

Villaneulokset

Villa on materiaalina usein mainettaan helppohoitoisempi.

nt-6-kromiparkittu

Pintanahkaiset jalkineet

Pintanahka viittaa nahan sileään puoleen.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Artikkelit

Kirjoituksia vaihtuvista aiheista

Arkivén tekijät

Maria

”Vaatekaappini on hyvin pieni, mutta vastaa tarpeisiini paremmin kuin koskaan. Tyylikokeilujen jälkeen olen oppinut, että vaatteissa laatu ja käytännöllisyys on minulle vaihtelua tärkeämpää. En ikinä kyllästy valkoisen silkkipaidan ja tummien prässihousujen yhdistelmään.”

Jenna

”Koen, että olen löytänyt oman tyylini, mutta olen silti kokeilunhaluinen uusien juttujen suhteen. Toivoisin, että useammat vaatemerkit alkaisivat tarjota vuokrauspalvelua tuotteilleen. Siihen asti vierailen mahdollisuuksien mukaan ystävieni vaatekaapeilla.”

Johanna

”Nautin runsaan vaatekaapin tuomasta valinnanvarasta. Selkeät kausivaatteet pakkaan aina kauden vaihtuessa kauniisti odottamaan omaa sesonkiaan. Kun vaatteet eivät ole hetkeen silmissä, ne tuntuvat kauden vaihtuessa taas kuin uusilta.”

Vertaamme vaatteiden ja kenkien huoltoa usein käsitöiden tekemiseen tai siivoukseen, sillä oman käden jälki on niin selvästi nähtävillä huolletussa tuotteessa – ikään kuin jotain uutta olisi yhtäkkiä syntynyt tyhjästä.

Instagram

Kuvia, ajankohtaisia kuulumisia ja lyhyitä ohjevideoita

  • Sunnuntaisuunnitelma: minisiivous laukussa 🍃☁️
.
.
Imuroi, harjaile, kylvetä, järjestä - laukun vuorin puhdistamisesta tulee ihanan järjestäytynyt olo eikä nurkan takana odotteleva maanantai-aamukaan enää tunnu niin pelottavalta ajatukselta 🌚Keksimme myös tämän myötä uuden käyttötarkoituksen kotona turhaan pyörineille pikku pussukoille ja kukkaroille 💭✨
.
.
Ohjeet laukkujen irtovuorin sekä kiinteän vuorin puhdistamiseen ja järjestämiseen >> arkiveatelier.com
.
.
#arkivéatelier 
#cleaningday 
#springmood
#samujibag
  • 🌤Lauantaina Stockmannille!🌤
.
.
Olemme tämän viikon lauantaina 16.3. klo 14-15 Helsingin keskustan Stockmannilla 5. kerroksen Argoshallissa opastamassa kestävän ja laadukkaan vaatteen löytämisen sekä kunnossapidon saloihin. Pääteemana on ”Villakangastakit ja villaneuleet”. Pystytämme paikan päälle workshopin, johon on mahdollisuus tulla oman takkinsa/neulevaatteensa kanssa oppimaan kädestä pitäen oikeanlaiset huoltovinkit ja tunnistamaan parhaat huoltovälineet.
.
.
Workshopissa on tilaa 20 ensimmäiselle saapujalle, mutta sivustakin saa ehdottomasti tulla seuraamaan ja kuuntelemaan! Olisi mukava nähdä teitä 💛
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare
#workshop 
#stockmann
  • Vierailimme viime viikolla @storeofhope :n journalissa, jonne listasimme tärkeimpiä asioita ja vinkkejä hienojakoisten villaneuleiden hoitoon. Artikkeli on englanniksi, joten sen voi vinkata myös ei-suomenkieliselle ystävälleen 🌼 Linkki artikkeliin löytyy biosta!
.
.
Päätimme järjestää myös samalla teille kivan yllätysarvonnan, jossa palkintona Store of Hopen villahuivi ja Redeckerin kashmirharja. 
Säännöt arvontaan ovat yksinkertaiset:
Seuraa meidän ja Store of Hopen tilejä ja tägää tämän kuvan alle ystävä, jolle haluaisit huivin ja harjan antaa. Voittajan valitsemme tägätyistä ystävistä. Kilpailuaikaa tiistaihin 12.3.19 asti 🌿
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare
#storeofhope 
#redeckerbrushes
  • Haastattelimme ystäväämme Johan Mikkosta kenkien huollon ikuisuuskysymyksistä.🌿
.
.
Johan on koulutukseltaan jalkinevalmistaja ja nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pyörittää jo kolmea laadukkaisiin miestenkenkiin erikoistunutta jalkineliikettä. Asiakkailleen Johan tarjoaa kaksi huoltokertaa jokaista myymäänsä kenkäparia kohden ja parhaimmillaan hän huoltaa kymmenet kengät päivässä. Johan on toiminut mentorinamme ja ollut suurena apuna Arkivén nahkaan liittyvien ohjeiden työstämisessä. Hän on myös vastikään avannut kahden liikekumppaninsa Joonatanin ja Joonan kanssa miestenvaate- ja kenkäliikkeen Caine Clothiersin uskomattoman kauniiseen liiketilaan Helsinkiin Korkeavuorenkadulle.
.
.
Marian ja Johanin juttutuokio nyt >> arkiveatelier.com
.
.
📷: @caineclothiers
.
.
#arkivéatelier 
#caineclothiers 
#shoecare 
#saphir
Sulje valikko
×

Cart