Päivitetyt Huoltosetit

 

Arkivén suosituin tuotekategoria pitää sisällään arvostetut huoltosettimme, joista nauttivat sekä vaatehuollon aloittelijat että vaativammat hifistelijät. 



Päivitämme settejä säännöllisesti valikoimamme kehittyessä. Kuuntelemme tarkalla korvalla myös asiakaspalautteita - Huoltajien tarpeita ja toiveita. Tehtävämme on ratkaista arjen ongelmia ja tehdä huolto kaikille helpoksi.

Ostaessasi huollon tarvikkeita settinä, saat aina alennuksen. Setit on hinnoiteltu yksittäisiä tuotteita edullisemmiksi.

Jokainen setti sisältää myös ohjekortin setin käyttöön, joten setit sopivat täydellisesti vaate- ja asustehuollon starttipaketeiksi.

Erityisesti loppuvuoden aikana setit ovat myös toivottu lahja. Huoltosetit pakataan aina kauniisiin Arkivé -rasioihin.

Huoltosetti on myös upea liikelahja. Jos haluat varata settejä suuremman määrän, ota yhteyttä; maria@arkiveatelier.com

-

Päivitetyt Huoltosetit tulevat tässä:


1. VAATESETTI – vaatehuollon klassikot yhdessä

Arkivén Vaatesetti on vaatehuollon starttipaketti koko vaatekaapille. Setin tuotteet sopivat kaikkien materiaalien huoltoon, nukanpoistoon ja puhdistukseen.




2. NEULESETTI – viime vuoden suosituin huoltosetti neuleille ja villalle

Neulesetti sisältää tärkeimmät tuotteet neuleiden huoltoon ja pesuun: Laadukkaan KENT. Vaateharjan sekä Steameryn villanpesuaineen suosikkituoksulla.



3. SNEAKERSETTI S – kompakti kenkien puhdistuspaketti jokaiselle

Sneakersetti on suunniteltu erityisesti tennareiden puhdistukseen, mutta tuotteita voi käyttää myös muille kengille. Tuotteet sopivat kaikille materiaaleille, kuten mokalle, nupukille, nahalle sekä erilaisille kankaille.



4. SNEAKERSETTI M – laajempi huoltosetti harrastajalle

M-koon Sneakersetti on laajennettu versio S-kokoisesta Sneakersetistä. Puhdistuaineen ja pehmeän harjan lisäksi setti sisältää myös suojasuihkeen sekä karkeamman harjan kengänpohjien tehokkaaseen pesuun.



5. NAHANHOITOSETTI S – huoltoa kengille ja laukuille

S-kokoinen Nahanhoitosetti on kompakti starttipaketti kaikkien nahkatuotteiden puhdistukseen ja hoitoon.



6. NAHANHOITOSETTI M – luksuspaketti nahkatuotteille

M-kokoinen nahanhoitosetti sisältää kattavan valikoiman tuotteita nahkakenkien ja -asusteiden puhdistukseen, hoitoon ja suojaukseen. Voit käyttää setin tuotteita kaikille nahkatuotteille, kuten nahkalaukuille, nahkatakeille, nahkakengille ja nahkahuonekaluille.

Lämpimästi tervetuloa Huoltajien joukkoon <3