You are currently viewing Arkivé x Lovia -laukkuspa

Tervetuloa oppimaan laukkujen huoltoa opastuksellamme!

Järjestämme jälleen laukku-span yhteistyössä laukku- ja asustemerkki Lovian kanssa. Tapahtuma on avoin ja se järjestetään Helsinki-päivänä 12.6. klo 15-19 Lovian Concept Show Roomilla, osoitteessa Fredrikinkatu 18.

Tällä kertaa tarkoituksemme on osallistaa myös teidät tulijat! Tarjoamme päivän aikana laukkujen huoltotuotteet vapaasti tulijoiden käyttöön sekä henkilökohtaisen opastuksen mukanasi tuoman laukun huoltoon. Kotiin vietäväksi kirjoitamme mukaasi hoitoreseptin, jonka avulla voit jatkossa hemmotella laukkuasi kotona. Tarjoamme myös spa-tunnelmaan sopivaa juotavaa ja naposteltavaa. Paikan päälle voi siis tulla myös vain kuuntelemaan ja nauttimaan kesäisestä tunnelmasta kanssamme! Päivän aikana on myös mahdollisuus ostaa laukkuspassa käytettäviä nahanhoitotuotteita sekä myös muita valikoimamme tuotteita.

Arkivé x Lovia -laukkuspa on myös yksi kahdeksastatoista Design District -tapahtumasta Helsinki-päivänä. Päivän aikana Design District -alueella on myös paljon muita kivoja tapahtumia, esimerkiksi Designmuseo järjestää sympaattiset Juhannus-etkot yhdessä muotoilustudio COMPANYn eli Aamu Songin ja Johan Olinin kanssa. Lisätietoa muista päivän tapahtumista löytyy Design Districtin verkkosivuilta.

Nähdään keskiviikkona!

 

 

Lovia on suomalainen laukku- ja asustemerkki, joka syntyi tarpeesta muuttaa tapaa, jolla muotia tuotetaan ja kulutetaan. Lovian toiminta perustuu jo olemassa olevien materiaalien hyödyntämiseen ja kokonaisvaltaiseen läpinäkyvyyteen. Materiaaleina Lovian laukuissa käytetään esimerkiksi Iskulta yli jääviä sohvanahkanriekaleita, kannankontrollimetsästäjiltä kerättyä hirvennahkaa sekä ruokatuotannosta pois heitettävää lohennahkaa. Jokaisella laukulla on oma DNA-koodi, jonka avulla on mahdollista selvittää, kuka laukun (ja jokaisen laukun yksityskohdan!) on tehnyt ja missä ja kuinka paljon tuotanto on maksanut.  

Viime syksynä autoimme Loviaa viimeistelemään laukkujensa elinkaaren ja loimme yhteistyössä jokaiselle Lovian käyttämälle materiaalille yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joiden avulla jokainen laukku saisi mahdollisimman pitkän ja kauniin elämän.

Kommentoi