You are currently viewing Arkivé & Bukowskis Garden Roomissa

Arkivé Atelier ja Bukowskis avaavat kahden viikon mittaisen pop up -myymälän ja showroomin Helsingin keskustaan Kämp Gardeniin.

Arkivé Atelier on vaatetushuoltoon keskittynyt yritys ja verkkosivusto, joka jakaa tietoa ja ohjeita vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Arkivé Atelier myy laadukkaita huoltovälineitä sekä tarjoaa huoltopalvelua vaatteille, jalkineille ja asusteille. 

Bukowskis on Pohjoismaiden johtava laadukkaisiin kalusteisiin ja esineisiin sekä designiin ja taiteeseen keskittynyt huutokauppatalo, joka toimii nettihuutokauppana sekä perinteisenä vasarahuutokauppana Bukowskin klassisissa toimitiloissa Tukholmassa Berzelii Parkissa.

Arkivé Atelieria ja Bukowskia yhdistävät kiinnostus laatuun, tyyliin sekä käytettyihin tavaroihin, joilla on tarina ja historia kerrottavanaan.

Yhdessä luomme Kämp Gardeniin tyylikkään ja kestävään elämäntyyliin inspiroivan tilan, johon voi tuoda vaatteita huollettavaksi, ostaa ja testata huoltovälineitä henkilökohtaisella opastuksella sekä tulla oppimaan vaatetushuoltoa huoltopalvelumme työskentelyä seuraamalla. Huoltopalvelussamme vaatteet, jalkineet, laukut ja asusteet saavat uuden elämän ja palautuvat omistajalleen uuden veroisina.

Tilan kalusteet ja esineet tulevat huudettavaksi syksyn aikana. Paikalla on muutamina päivinä myös Bukowskin asiantuntija kertomassa kalusteista. 

Pop upin aikana järjestämme myös ilmaisia drop-in -pikahuoltopäiviä. Pikahuoltopäivinä tarjoamme ilmaisia 5-15 minuutin pikahuoltoja vaatteille, kengille ja asusteille. Odotellessa voi nauttia Bukowskin kauniista kalusteista ja designesineistä.

17.8.-31.8.19  @ Garden Room, Kämp Galleria 2. krs, Pohjoisesplanadi 33 

Aukioloajat: ma-pe 11-19, la 11-17

 

 

Kuvat: Timo Anttonen ja Bukowskis

Kommentoi