You are currently viewing Arkivé vierailulla Marimekolla

Tule tapaamaan meitä viikonloppuna Marimekon Esplanadin kulman liikkeeseen Helsingissä. Tarjolla koko tuotevalikoimamme, inspiraatiota huoltohetkiin sekä parhaat vinkkimme Marimekon tuotteiden hoitoon.

Vierailemme tämän viikon perjantaina 6.11. klo 15-19 ja lauantaina 7.11. klo 11-17 Marimekon Esplanadin uudessa myymälässä Helsingin keskustassa. Paikan päällä tarjoamme täsmävinkkejä Marimekon tuotteiden hoitamiseen ja oikeat välineet siihen. Näytämme, kuinka oikealla huolenpidolla ja hoitotuotteilla saat pidettyä tärkeimmät aarteesi hyväkuntoisina vuosia. Tule nauttimaan kanssamme rennosta viikonlopputunnelmasta ja saamaan parhaat lahjavinkit. Isänpäivä- ja joululahjaksi tulevat hoitotuotteet pakkaamme kauniisiin Arkivé Atelier -lahjapaketteihin odotellessa.

Paikan päältä saa ostettua kaikkia valikoimamme tuotteita ja neuvomme mielellämme juuri sinun vaatteellesi, asusteelle tai kengille sopivat hoitotuotteet ja -välineet. Myös juuri ilmestynyttä kirjaamme saa ostettua tapahtuman aikana. Haluamme Marimekon henkilökunnan kanssa taata jokaiselle mukavan ja turvallisen kokemuksen liikkeessä asioidessa ja tapahtuman aikana, joten noudatamme seuraavia käytäntöjä:

  • Liikkeessä rajoitetaan asiakasmääriä turvallisten etäisyyksien ylläpitämiseksi.
  • Pintoja puhdistetaan säännöllisesti.
  • Käsidesiä on koko ajan saatavilla.
  • Käytämme ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä THL:n ohjeiden mukaisesti.
  • Suosittelemme korttimaksua.

Tervetuloa ja nähdään viikonloppuna Marimekolla Espalla!

Osoite: Marimekko Esplanadi, Pohjoisesplanadi 33

Olemme myös tehneet hoito-ohjeen
Marimekon klassikkolaukku Karlalle. Ohjeessa kerromme, miten ja kuinka usein huoltaa lempilaukkuasi.

Pääkuva: Marimekko / marimekko.com

Kommentoi