DELICATE NEULEIDEN PARAS YSTÄVÄ

Kent Cashmere Brush

Kent kashmir-harja on kehitelty hienojakoisten neulosten päivittäiseen hoitoon ja puhdistukseen. Nimestään huolimatta harja sopii kaikkien hienojakoisten ja herkkien neulosten päivittäiseen puhdistukseen. Kashmirvillan lisäksi harjalla voi puhdistaa esimerkiksi merinovilla-, alpakka-, lampaanvilla-, ja puuvillaneuloksia sekä erilaisia sekoiteneuloksia. Harja poistaa hellävaraisesti irtolian ja pölyn. Harjaus myös aktivoi villojen omia rasvoja uusimaan neuloksen kuituja ja pintaa. Kuivaharjausta parhaillaan siis!

Villakamman käyttöä suosittelemme ainoastaan kausihuoltoon ja satunnaiseen nukanpoistoon – jokapäiväiseen käyttöön pehmeä harja on hellävaraisin valinta. Teippirullat kannattaa unohtaa, sillä teippi kuluttaa neuloksia ja teipistä irtoava liima lisää nukkaantumista.

 

”Suosittelemme satsaamaan ensin pehmeään harjaan, sillä pehmeä harja toimii myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille”

 

Kent kashmir-harjan harjakset on valmistettu villisian harjaksista. Harjakset on leikattu karvasäikeen pehmeästä keskiosasta. Tavallisten vaateharjojen harjaksiin käytetään yleensä karvasäikeen kovaa alaosaa, joka on herkille neuloksille usein liian karkea. Ensimmäistä vaateharjaa hankkiessa suosittelemme satsaamaan ensin pehmeään harjaan, sillä pehmeä harja toimii myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille.

 

 

Kent Brushes – G B Kent & Sons Ltd

William Kentin vuonna 1777 perustama Kent Brushes juhlii tänä vuonna 240 -vuotista menestystarinaansa maailman vanhimpana hiusharjojen valmistajana – ja yhtenä Iso-Britannian vanhimmista yrityksistä. Tänä päivänä yritys valmistaa hiusharjojen lisäksi myös laadukkaita vaate- ja kenkäharjoja sekä muun muassa kauneuden- ja kodinhoitoon takoitettuja harjoja.

 

“We only produce world class products – without compromise”

-Kent Brushes  

 

Massatuotannon tuomasta kilpailusta huolimatta yritys ei suostu lähtemään mukaan hintakilpailuun vaan vannoo aina ensin laadun ja kestävyyden nimeen. Kent Brushesilla on takanaan yhdeksän monarkin myöntämää takuuta laadusta.

Kent on kuuluisa harjoissa käyttämistään laadukkaista luonnonharjaksista. Harjakset tulevat hienoimmilta tuottajilta Intiasta ja Kiinasta. Puu ostetaan kestäviltä puuntuottajilta ympäri maailmaa. Kaikki harjat valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Hertfordshiressä Iso-Britanniassa. Osa klassikkoharjoista valmistetaan edelleen käsityönä. Kent tarjoaa harjoilleen myös huoltopalvelun: Jos harja viottuu käytössä voi asiakaspalveluun lähettää kuvan ja pyytää korjausarvion. Laatua ja vastuullisuutta parhaillaan!

Kent Delicate harjoja on saatavilla ruotsalaisesta Herrstill.se –verkkokaupasta. Jatkossa harjoja voi mahdollisesti ostaa Arkivén omasta verkkokaupasta. We´ll see..    

 

 

 

KUVAT: Aya Brace