ARKIVE UUDISTUU! 

Sivun päivitys on ollut tauolla, mutta taustalla on tapahtunut paljon! Arkivé tullaan uudelleenlanseeraamaan  kevään aikana uudistetun nettisivun ja kasvaneen kirjoittajatiimin muodossa. Tämän lisäksi avaamme huoltotuotteita myyvän nettikaupan! Kyllä – jatkossa ei enää tarvitse tilailla hoitotuotteita ympäri maailmaa tai surailla ympäri Helsinkiä nukkakiven perässä, vaan ainakin osan ohjeidemme tuotteista voi ostaa suoraan Arkivén omasta nettikaupasta ohjeiden lukemisen yhteydessä.

Uudistukset tulevat käytännössä tarkoittamaan lukijaystävällisempää tiedonhakua sekä fokusoidumpia ohjeita. Tiimiimme liittyy lisäksi eri aihealueisiin keskittyneitä kirjoittajia – pian saatte siis tutustua Arkivén virallisiin villaneulostyyppeihin ja denimgimmoihin! Täällä ohjearkiston puolella ohjat ottaa Jenna Kiuru ja minä siirryn työstämään kaupan puolta.

Uudistusten ajaksi sivun päivitys pysyy tauolla, mutta päivittelemme kuulumisia ja pieniä vinkkejä Instagramin puolella sen aikaa! Avauspäivämäärää emme uskalla vielä luvata, mutta pidämme teidät ajantasalla kun asiat etenevät!

Ihanaa kevättä teille kaikille! Ja suuri kiitos kaikista ihanista palautteista ja uskosta Arkivéhen 

Maria

KUVA: JENNA KIURU